مدلسازی و بررسی میزان جذب انرژی تراورس بتنی مسلح شده با الیاف بازالت و مطالعه تاثیر آن بر طول عمر تراورس
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی تحقیقات بین رشته ای در مهندسی برق، کامپیوتر، مکانیک و مکاترونیک در ایران و جهان اسلام
- کد COI اختصاصی: ECMM01_086
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 534
نویسندگان
گروه مهندسی مکانیک، واحد پردیس، دانشگاه آزاد اسلامی، پردیس، ایران
استادیار گروه مهندسی مکانیک، واحد پردیس، دانشگاه آزاد اسلامی، پردیس، ایران
چکیده
تاکنون از مواد بسیاری در زمینه ساخت تراورس های خطوط راه آهن استفاده شده است. از اولین مواد به کار رفته در ساخت تراورس ها می توان به چوب اشاره کرد. اما حساسیت چوب به دما، رطوبت، محیط و آتش و در نتیجه تخریب و کنترل زود هنگام آن باعث شد با به کارگیری از مواد نوین تر همچون بتن معایب چوب پوشش داده شود. اما همچنان بتن دچار مشکلاتی است که نمی توان از آن اجتناب کرد. بتن به تنهایی مقاومت بالایی در برابر کشش ندارد و پس از سپری شدن زمان و وجود ریز ترک ها در آن ممکن است دچار تخریب گردد.همچنین بتن جاذب مناسبی برای انرژی نمی باشد. بنابراین در نقاطی که نیازمند میرایی سریع ارتعاشات می باشد بایستی از انواع افزودنی ها استفاده کرد و یا به طور کلی مواد سازنده تراورس را عوض کرد. معادلات به کار گرفته شده شامل معادلات اویلری یک تیر دو سرگیردار و تبدیل بار طبق استاندارد آرمای آمریکا بوده است. همچنین برای بررسی دقیق تر از نرم افزار اجزای محدود مناسبی استفاده شد که در نتیجه بررسی جابجایی و تنش در طول مسیر تعریف شده در راستای تراورس، به دلیل جابجایی بسیار اندک و قرار گرفتن تنش به سمتفشاری در حالت پیش تنیده، نقطه ضعف بتن در تحمل بار کششی پوشش داده شده و بر میزان تحمل در برابر بارهای ارتعاشی و عمر مدل ارایه شده افزوده می شود.کلیدواژه ها
تراورس، بتن، مسلح، الیاف، بازالتمقالات مرتبط جدید
- ساخت پوشش آبگریز مبتنی بر نانوذرات سیلیکا مقاوم در برابر خوردگی
- Thermodynamic study of a trigeneration system based on solar energy
- Thermodynamic comparison of different solar organic Rankine cycles
- Energy and exergy analysis of a trigeneration system based on geothermal energy
- Thermodynamic comparison of the geothermal -based power plants
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.