پیکربندی مجدد شبکه های توزیع اکتیو با استفاده از الگوریتم چند هدفه گرگ خاکستری (MOGWO)

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی مهندسی برق کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: ECIE05_039
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 909
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

بابک صفری چابک

دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران جنوب، گروه مهندسی برق، تهران، ایران

احمد عاشوری

استادیار، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد خدابنده، گروه مهندسی برق، خدابنده، ایران

سجاد غلامرضایی سرولات

مربی، دانشکده فنی امام جعفر صادق (ع) آستانه اشرفیه

ایمان زرنگار

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد لاهیجان، گروه مهندسی برق، لاهیجان، ایران

چکیده

در سالهای اخیر شبکه های توزیع اهمیت بسیاری پیدا کردهاند چون نقش مهمی در برنامه ریزی و کیفیت بهره برداری سیستمهای قدرت بازی میکنند. با تغییرشرایط شبکه، محل نصب منابع تولیدات پراکنده، تغییرات الگوی بار مصرفی طی ساعات شبانه روز و یا بروز خطا در شبکه ممکن است آرایش شبکه دیگر بهینه نباشد و بازآرایی ساختار شعاعی شبکه توزیع یکی از اساسیترین و با صرفهترین راه حلهای موجود میباشد. امروزه با ورود منابع تولید پراکنده به سیستم توزیع، شبکه های پسیو قدیمی به سیستمهای توزیع اکتیو امروزی تغییر ماهیت دادهاند که در نتیجه باعث پیچیده تر شدن حل مسیله بازآرایی گردیده است. در این مقاله الگوریتم چندین هدفه گرگ خاکستری ) MOGWO ( برای حل مسیله مذکور با حضور منابع تولید پراکنده پیشنهاد شده است که توابع هدف آن شامل کاهش تلفات، بهبود پروفیل ولتاژ و قابلیت اطمینان و قیود فنی شامل شعاعی بودن شبکه در عین رعایت محدودیتهای استاتیکی ولتاژی و جریانی میباشد که در اینجا از تیوری گراف برای شعاعی ماندن شبکه استفاده میشود. در ضمن بمنظور اعتبارسنجی و تایید کارایی مدل پیشنهادی، مطالعات شبیه سازی بر روی دو شبکهتست 13 باسه و - 30 باسه - IEEE اصلاح شده انجام شده و نتایج مفهومی ارایه میگردد.

کلیدواژه ها

الگوریتم چندین هدفه گرگ خاکستری ) MOGWO (، منابع تولید پراکنده DGs ، بازآرایی ( Reconfiguration ( ، پروفیل ولتاژ و قابلیت اطمینان، تیوری گراف ) Graph theory

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.