بهینه سازی فرآیند تولید پلت از ضایعات میوه سیب با استفاده از روش سطح پاسخ
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: یازدهمین کنگره ملی مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون ایران
- کد COI اختصاصی: NCAMEM11_259
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 803
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی بیوسیستم، دانشگاه بوعلی سینا، دانشکده کشاورزی، گروه مهندسی بیوسیستم
دانشیار گروه مهندسی بیوسیستم، دانشگاه بوعلی سینا، دانشکده کشاورزی، گروه مهندسی بیوسیستم
چکیده
یکی از روشهای مدیریت پسماندهای کشاورزی با کمترین آسیب به محیط زیست، تبدیل آنها به موادی با ارزش افزوده وماندگاری بیشتر می باشد. در این تحقیق از ضایعات سیب درختی برای پلتسازی استفاده شد. اثر شرایط مختلف پلتسازی بر رویچگالی ذرهای، مقاومت فشاری و چروکیدگی مورد مطالعه قرار گرفت. به منظور پلت سازی از ضایعات سیب درختی با محتوای رطوبتی 30، 40 و (.w.b)؛ 50%، دمای مواد خام ورودی 25، 45 و 65˚C، قطر قالب 6، 8 و 10mm و زمان آسایش تنش 5، 10 و 15s استفاده شد. در این تحقیق از روش سطح پاسخ به منظور تجزیه و تحلیل داده ها و بهینه سازی استفاده گردید. بیشترین مقدار چگالی ذره ای ((3329/87kg/m(3) در تولید پلت از ضایعات سیب در دمای مواد خام ورودی 25˚C، زمان آسایش تنش 5s، محتوای رطوبتی 30% و قطر قالب 10mm به دست آمد. بیشترین مقدار مقاومت فشاری (331/65N) در دمای مواد خام ورودی 25˚C، زمان آسایش تنش 15s، محتوای رطوبتی 50% و قطر قالب 6mm حاصل شد. بیشترین مقدار چروکیدگی (59/6%) در دمای مواد خام ورودی 25˚C، زمان آسایش تنش 15s، محتوای رطوبتی 50% و قطر قالب 6mm به دست آمد. نقطه بهینه فرآیند تولید پلت از ضایعات سیب در دمای مواد خام ورودی 64/95˚C، زمان آسایش تنش 15s، محتوای رطوبتی 30% و قطر قالب 9/66mm محاسبه شد. در این شرایط بهینه، مقادیر متغیرهای پاسخ چگالی ذره ای (3329/88kg/m(3، مقاومت فشاری 327/246N و چروکیدگی 8/438% برای پلت سازی از ضایعات سیب، حاصل شد.پلتسازی از ضایعات سیب، حاصل شد.5، محتوای رطوبتیکلیدواژه ها
پلت سازی، بهینه سازی، ضایعات سیب، چگالی ذرهای، مقاومت فشاری و چروکیدگیمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در توسعه پایدار منابع آب
- نشانگرهای مولکولی مشترک در شناسایی مقاومت به بیماریهای مهم گندم
- مقایسه میدانی حشره کش آبامکتین و ترکیبات معدنی در کنترل پروانه برگخوار مرکبات
- مقایسه برخی ویژگیهای خاک در باغات سیب با سنین مختلف در استان آذربایجان غربی
- تحلیل فضایی و زمانی غلظت ذرات معلق PM۲.۵ در شهر اصفهان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.