اثرات دارویی برگ بو
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: کنگره توسعه همکاری های علمی منطقه ای علوم صنایع غذایی و کشاورزی
- کد COI اختصاصی: CFAS01_218
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2063
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی، گیاهان دارویی ، دانشگاه علمی کاربردی قارچ صدفی تنکابن
کارشناس ارشد شیمی آب و خاک و هوا، کارشناس ارشد بازرسی محیط زیست
چکیده
برگ بو به زبان فارسی و در زبان عربی یه غار و یا رند معروف است. گیاه Laurus nobilis برگ بو درخت یا درختچه ای همیشه سبز، به ارتفاع 2 تا 15 متر و دو پایه است. ساقه یا تنه باریک برگ بو، در بخش فوقانی بالا دارای انشعابات فراوان، پوست آن متمایل به سیاه و در پایه های مسی دارای شکاف های روشن برگ و میوه گیاه، اندام دارویی درخت برگ بو را تشکیل می دهد. زمان جمع آوری برگ درخت برگ بو هنگام شروع باز شدن گل ها و در فصول بهار و ابتدای تابستان می باشد ولی میزان روغن فرار برگ ها در صورتی که در فصل پاییز جمع آوری شوند بیشتر گزارش شده است. پودر برگ گیاه به رنگ سبز با بوی معطر است. ماده متشکله اصلی برگ درخت برگ بو را روغن فرار تشکیل می دهد که میزان آن 3/0 تا 1/3 درصد گزارش شده است. عمده ترین ترکیبات موجود در روغن فرار برگ بو را سینول، آلفاپی تن، لینالول، اوژنول، متیل اوژنول تشکیل می دهد. برگ بو را به عنوان ادویه و معطر کننده در فرآورده های غذایی و آرایشی- بهداشتی به کار می برند و از آن به در طب گذشته به عنوان مدر، ضد سم، درمان دردهای عصبی و سردرد، ضد نفخ، صفرا آور و به صورت موضعی در درمان دردهای روماتیسمی استفاده می کنند متیل اورژنول موجود در روغن فرار گیاه دارای خاصیت آرام بخشی و مخدر درموشی می باشد.کلیدواژه ها
برگ بو، روغن فرار اوژنول، متیل اوژنول ، لینالول ، ادویه معطرمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در توسعه پایدار منابع آب
- نشانگرهای مولکولی مشترک در شناسایی مقاومت به بیماریهای مهم گندم
- مقایسه میدانی حشره کش آبامکتین و ترکیبات معدنی در کنترل پروانه برگخوار مرکبات
- مقایسه برخی ویژگیهای خاک در باغات سیب با سنین مختلف در استان آذربایجان غربی
- تحلیل فضایی و زمانی غلظت ذرات معلق PM۲.۵ در شهر اصفهان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.