شناسایی و اولویت بندی خدمات قابل ارایه پارکهای علم و فناوری به شرکت های فعال در عرصه فناوری های نرم
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: فصلنامه تخصصی رشد فناوری، دوره: 13، شماره: 50
- کد COI اختصاصی: JR_TD-13-50_002
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 837
نویسندگان
استادیاردانشگاه علم و صنعت تهران ایران
دانشگاه علم و صنعت تهران ایران
مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی تهران ایران
استادیاردانشگاه علم و صنعت تهران ایران
چکیده
با گذشت بیش از دو ده ه از شکلگیری پارکهای علم و فناوری در ایران، برخی چالشهای متعدد موجب شده که با توجه به ماموریتی که برای آنها تعریف شده است، پارکها نتوانند خدمات قابل توجهی برای شرکتهای فعال در عرصه فناوریهای نرم کشور داشته باشند. یکی از چالشهایی که پارکهای علم و فناوری در کشور با آن مواجه هستند، نبود معیار مشخصی برای تعیین خدمات بهینه قابل ارایه به توسعه شرکتهای فعال در عرصه فناوریهای نرم است. از این رو در این پژوهش سعی شده با بررسی مدلهای مختلف جهانی از پارکهای علم و فناوریهای نرم و همچنین بررسی میدانی نظرات برخی فعالان این عرصه در داخل، پیشنهاداتی را جهت تقویت و توسعه خدمات پارکهای علم و فناوری و با هدف گسترش و ارتقای شرکتهای کوچک و متوسط در عرصه فناوری های نرم ارایه شود. در این مطالعه از روش فرایند مرور منابع و همچنین مصاحبه کیفی غیرساختاری جهت گردآوری اطلاعات و جهت جمعبندی پژوهش نیز از روش تصمیمگیری چند معیاره تاپسیس فازی استفاده شده است. نتایج تحقیق حاضر بیانگر آن است که خدماتی مانند اعطای وامهای کم بهره، ارایه پیشنهاد درباره خطرهای پیشبرد و توسعه شرکتها، انتقال تجربیات مورد نیاز شرکتها از جمله تحلیل بازار، ویژگیهای جمعیتی و نیازهای آنان برای توسعه و موفقیت این شرکتها حایز اهمیت فراوانی است.کلیدواژه ها
پارک علم و فناوری؛ فناوری نرم؛ خدمات فرهنگی؛ شرکتهای کوچک و متوسط؛ صنایع خلاقمقالات مرتبط جدید
- تحلیل چالشها و راهکارهای تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت: با تمرکز بر حلقههای مفقوده
- بازخوانی نقش دانشگاه و صنعت در توسعه ملی: از موانع تا راهکارها
- نشانگر تشخیصی جدید در ژن C-myc به عنوان کیت غیر تهاجمی تشخیص سرطان دهان
- برنامه ریزی منابع تجدید پذیر با درنظر گرفتن برنامه ریزی توسعه انتقال و تولید منابع توان راکتیو
- برنامه ریزی همزمان توسعه انتقال و منابع تولید توان راکتیو با استفاده از یک الگوریتم تکاملی بهبود یافته
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.