بررسی تاثیر پاداش های مدیریتی بر مدیریت سود واقعی و مدیریت سود بر مبنای اقلام تعهدی در شرکت ها

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: دومین همایش بین المللی مدیریت، حسابداری و اقتصاد در توسعه پایدار
  • کد COI اختصاصی: MGTCONF02_014
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1678
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

شهامت حسینی

استادیار عضو هیات علمی دانشکده حسابداری، دانشگاه باهنر کرمان

فروغ امیری دوماری

دانشجوی کارشناسی ارشد حسابداری موسسه آموزش عالی فرهیختگان کرمان

چکیده

امروزه توجه اساسی مدیریت پاداش بر این نکته توجه است که کارکنان در راس عملکرد سازمانی قرار دارند و بدون آن ها هیچ اقدامی در سازمان معنا نخواهد داشت، بنابراین این نکته که کارکنان در اهمیت بالایی قرار دارند مورد پذیرش قرار گرفته است. در این راستا مدیران تمام تلش خود را در جهت ارتقاء وضعیت آنان خواهند کرد. یکی از مواردی که می تواندبه این امر کمک کند وجود یک سیستم و مکانیزم پاداش دهی می باشد. که از جهت روحی و جسمی بتواند کارکنان سطوح مختلف را برانگیزاند و همین انگیزش زمینه رشد سازمانی را نیز فراهم خواهد آورد. همچنین اطلاعات ابزاری مهم در تصمیم گیری های اقتصادی به شمار می آید و بدون شک کیفیت تصمیم ها به صحت و دقت اطلاعات موجود بستگی دارد صورت های مالی مهم ترین منبع اشخاص برون سازمانی به ویژه سرمایه گذاران در دستیابی به اطلاعات مورد نیاز است. در این بین، صورت سود و زیان با ارایه اطلاعات مفید درباره توان سودآوری واحدهای تجاری، توجه بسیاری از سرمایه گذاران را به خود جلب نموده است. از طرفی اعمال قضاوت توسط مدیران در تهیه صورت های مالی، نگرانی هایی را در مورد قابلیت اتکا سود حسابداری ایجاد کرده است. چنانچه مدیران از طریق اعمال اختیارات خود در زمینه گزینش های حسابداری در گزارشگری مالی انگیزه هایی برای گمراه کردن استفاده کنندگان صورت های مالی داشته باشند. احتمال دستکاری با مدیریت سود وجود دارد. بدین منظور در این پژوهش در قالب مقاله ای مروری پس از ذکر مقدمه، ابتدا سیستم پاداش و طرح های پاداش بررسی می شود سپس تعاریف سود(حسابداری) تبیین شده و در انتها نیز مدیریت سود بر پایه اقلم تعهدی و مدیریت سود واقعی مورد تحلیل قرار می گیرد.

کلیدواژه ها

پاداش مدیران، سود، مدیریت سود بر مبنای اقلم تعهدی، مدیریت سود واقعی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.