بررسی رابطه بین ریسک و مدیریت ریسک با حسابداری مدیریت
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی تازه های مدیریت حسابداری و اقتصاد
- کد COI اختصاصی: MAEICN01_010
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1211
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد حسابداری، دانشگاه علامه طباطبایی، تهران
دانشجوی کارشناسی ارشد مالی (گرایش بیمه)، دانشگاه تهران، تهران
چکیده
رویداد های مالی اخیر در دنیا همچون بحران مالی جهانی، موجب افزایش علاقه افراد و نهادها به بررسی ریسک و ماهیت سیستم هایی که برای مدیریت ریسک تلاش می کنند، گردیده است. رابطه بین ریسک، مدیریت ریسک و حسابداری مدیریت و اقدامات کنترلی یکی از حوزه های است که در این بین بسیار مورد توجه قرار گرفته است. مقاله حاضر به بررسی رابطه بین ریسک و مدیریت ریسک در حسابداری مدیریت می پردازد. ریسک و روشی که به مدیریت آن می پردازد تبدیل به یکی از ویژگی های عمر سازمان در بخش های خصوصی و دولتی جامعه شده است. با تغییر اقدامات سازمانی، مدیریت ریسک می تواند روش های قابل قبولی را برای سازماندهی عدم اطمینان، طرحریزی نماید. مدیریت ریسک دارای توانایی تغییر در روند پاسخگویی و حسابرسی با ارایه روش هایی خاص برای قانونمند کردن افراد و فعالیت ها در سازمان ها است. مدیریت ریسک گام را فراتر نهاده و از یک دغدغه ساده به حوزه علم مالی و مدیریت مالی (مباحثی همچون ارزش در معرض ریسک، مشتقات و غیره) و حسابداری (افشای صورت های مالی و غیره) وارد شده و حتی در اقدامات کنترلی نیز دیده میشود. مدیریت ریسک حوزه تحقیقاتی مهمی را دربرگرفته است که حسابداران مدیریت نیازی اساسی برای استفاده از آن احساس می کنند. در این مقاله علاوه بر توجه به ابعاد خاصی از مدیریت ریسک همچون اعتماد و حسابرسی، به ابعاد دیگری همچون تمرکز بر ریسک ثانویه یا مدیریت ریسک حمایتی و افزایش ریسک شهرت نیز می پردازیم.کلیدواژه ها
مدیریت ریسک، حسابداری مدیریت، اقدامات کنترلیمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.