وضعیت مالی و روش های تامین مالی شرکت و اثر آن بر گزارشگری اجتماعی و زیست محیطی
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی پژوهشهای کاربردی در مدیریت و حسابداری
- کد COI اختصاصی: AMSCONF05_760
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 689
نویسندگان
استادیار حسابداری، گروه حسابداری، واحد زنجان،دانشگاه آزاد اسلامی،زنجان،ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد حسابداری، گروه حسابداری،واحد زنجان،دانشگاه آزاد اسلامی، زنجان،ایران
چکیده
پژوهش های اخیر نشان دادند که افشای داوطلبانه بیشتر، باعث افزایش ارزش شرکت و کاهش هزینه تامین مالی می شود. هم چنین،اکثر مطالعات پیشین به این نتیجه رسیدند که افشای داوطلبانه بیشتر باعث کاهش در عدم تقارن اطلاعاتی بین شرکت ها و سرمایهگذاران می شود. با توجه به اهمیت و جایگاه افشای داوطلبانه در مباحث مربوط به حسابداری و مدیریت مالی شرکت ها، در این پژوهش به بررسی افشا داوطلبانه، تامین مالی خارجی و وضعیت مالی شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران پرداخته شد که برای دستیابی به این هدف، تعداد 65 شرکت بورسی در بازه زمانی 11 ساله بین سال های 1384 تا 1394 مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است، تعداد مشاهدات به دست آمده 715 سال-شرکت می باشد. نتایج به دست آمده در این پژوهش نشان می دهد شرکت های دارای وضعیت مالی بهتر از سطح افشاء داوطلبانه بالاتری (شاخص گزارشگری اجتماعی و زیست محیطی) برخوردار نمی باشند. هم چنین، تامین مالی از طریق بدهی در سطح افشاء داوطلبانه (شاخص گزارشگری اجتماعی و زیست محیطی) تاثیر مثبت دارد و وضعیت مالی شرکت یک عامل تاثیر گذار در رابطه ی بین روش تامین مالی و سطح افشاء داوطلبانه (شاخص گزارشگری اجتماعی و زیست محیطی) دارند.کلیدواژه ها
گزارشگری اجتماعی و زیست محیطی، تامین مالی ، وضعیت مالیمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول افرین بر عملکرد سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی
- کاربرد اسپکتروفوتومتر و بینایی ماشین در بهبود کیفیت و کنترل فرآیند صنعت چاپ
- روش های یادگیری مبتنی بر پروژه و ارتقاء مهارت های کلیدی
- دستاوردهای سازمان های صنفی در صنعت ساخت کشور ایران
- بررسی تاثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی در موفقیت پروژه و رابطه آن با ارتباطات پروژه و جهت گیری فناوری(مطالعه موردی شرکت ملی حفاری ایران)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.