نقش سازمان در اثربخشی پیاده سازی خلق مشترک ارزش در سازمان

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی پژوهشهای کاربردی در مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: AMSCONF05_554
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 518
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حدیث پیرداده بیرانوند

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات، دانشگاه تهران- پردیس فارابی

حمیدرضا ایرانی

استادیار گروه مدیریت بازرگانی، دانشگاه تهران- پردیس فارابی

سیدمحمدباقر جعفری

استادیار گروه مدیریت صنعتی و مالی، دانشگاه تهران- پردیس فارابی

چکیده

با توجه به تغییرات موجود در کسب و کار جدید، شرکت ها از تجربیات مشارکتی که بین ذینفعان شرکت و مشتری برای ایجاد ارزش به وجودآمده استفاده می کنند در همین راستا نیز کارمندان شرکت نیز در قبال تسهیل خلق مشترک مسیولیت های متفاوتی را ایفا می کنند. در این میان ارزش در اکوسیستمی از کاربران، کارکنان، شرکت و تعامل آنها با هم ایجاد می شود، این همکاری بین مشتریان و شرکتها منجر به ایجاد مفهوم خلق مشترک ارزش شد. در همین راستا شرکت های بسیاری برای دستیابی به مزیت های خلق مشترک ارزش از آن استفاده نموده اند وجود برخی ویژگی ها و شرایط این سازمانها باعث موفقیت یا عدم موفقیت در آنها شد. یکی از دلایل اصلی این شکست ها عدم آگاهی از نقش سازمان در اثربخشی پیاده سازی خلق مشترک ارزش می باشند و هدفاصلی مطالعه حاضر ارایه چهارچوبی جامع پیرامون نقش سازمان در فرایند خلق مشترک ارزش میباشد. روش شناسی بکار گرفته شده در این پژوهش شامل مرور سیستماتیک و روش فراترکیب است جامعه آماری تحقیق حاضر، مقالات مربوطه منتشر شده در پایگاه های داده و ژورنالهای معتبر است که از تعداد 200 مقاله شناسایی شده مرتبط با موضوع، محتوای 16 مقاله مورد بررسی قرار گرفت. کدها و عوامل موجود در مقالههای انتخابی استخراج و 8 کد شناسایی و از ترکیب آنها 3 مفهوم مرتبط با مقوله سازمان یافت شد. مقوله سازمان شامل منابع انسانی، منابع معنوی و منابع فیزیکی میباشد. مدیران شرکتها می توانند از یافته های مطالعه حاضر برای موفقیت در اثربخشی پیاده سازی خلق مشترک ارزش در سازمان استفاده کنند. در آخر پیشنهاداتی برای تحقیقات آتی بیان شده است.

کلیدواژه ها

خلق مشترک، ارزش، سازمان، مرور نظام مند، فراترکیب

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.