تاثیر سیستم کاری عملکرد بالا بر عملکرد سازمان با میانجی گری انعطاف پذیری منابع انسانی و کارایی سازمانی (مورد مطالعه: اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان گلستان)

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی پژوهشهای کاربردی در مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: AMSCONF05_522
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 528
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم طهماسبی

گروه مدیریت، واحد گرگان، دانشگاه آزاد اسلامی،گرگان، ایران

علی فرهادی محلی

گروه مدیریت، واحد گرگان، دانشگاه آزاد اسلامی،گرگان، ایران

چکیده

این مقاله با هدف بررسی تاثیر سیستم کاری عملکرد بالا بر عملکرد سازمان با توجه به نقش میانجی انعطافپذیری منابع انسانی و کارایی سازمانی در کارکنان اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان گلستان انجامگردید.روش تحقیق توصیفی از نوع پیمایشی و همبستگی بود و جامعه آماری، شامل کلیه کارکنان اداره کلآموزش فنی و حرفه ای به تعداد 220 نفر بود که با بهره گیری از جدول کرجسی و مورگان، 136 نفر به عنوانحجم نمونه تعیین گردید و روش نمونه گیری، تصادفی ساده بوده است. داده های تحقیق با روش کتابخانه ای ومیدانی گرد اوری شده و ابزار مورد استفاده پرسشنامه استاندارد موجود در پژوهش گارسیا و همکاران (2017)بوده است. جهت تجزیه وتحلیل داده ها ، از روش آمار توصیفی و آمار استنباطی،که جهت بررسی و تحلیلفرضیه ها از روش معادلات ساختاری از نرم افزار پی ال اس استفاده شده است. نتایج نشان داد که سیستم کاریعملکرد بالا بر عملکرد سازمان و انعطاف پذیری منابع انسانی تاثیر معناداری دارداز طرفی، سیستم کاری عملکردبالا بر کارایی سازمانی تاثیر معناداری نداشته است. انعطاف پذیری منابع انسانی بر عملکرد سازمان تاثیرمعناداری دارد. انعطاف پذیری منابع انسانی بر کارایی سازمانی تاثیر معناداری دارد. کارایی سازمانی بالا برعملکرد سازمان تاثیر معناداری دارد. سیستم کاری عملکرد بالا بر عملکرد سازمان با توجه به نقش میانجیانعطاف پذیری منابع انسانی تاثیر معناداری داشتهاست و از طرفی دیگر، سیستم کاری عملکرد بالا بر عملکردسازمان با توجه به نقش میانجی کارایی سازمانی تاثیر معناداری نداشته است.

کلیدواژه ها

سیستم کاری عملکرد بالا، عملکرد سازمان، انعطاف پذیری منابع انسانی، کارایی سازمانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.