CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

شناسایی و رتبه بندی شاخص های و معیارهای موثر در تعیین فرآیند های قابل برونسپاری در شرکت های پالایشی گاز با استفاده از فرآیند تحلیل سلسله مراتبی AHP (مطالعه موردی: شرکت پالایش گاز فجر جم)

عنوان مقاله: شناسایی و رتبه بندی شاخص های و معیارهای موثر در تعیین فرآیند های قابل برونسپاری در شرکت های پالایشی گاز با استفاده از فرآیند تحلیل سلسله مراتبی AHP (مطالعه موردی: شرکت پالایش گاز فجر جم)
شناسه ملی مقاله: AMSCONF05_507
منتشر شده در پنجمین کنفرانس ملی پژوهشهای کاربردی در مدیریت و حسابداری در سال 1397
مشخصات نویسندگان مقاله:

کیومرث غلامیان - دانشجوی دکتری مدیریت مالی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد بین الملل کیش
یزدان محمدبیگی - مدرس دوره های آموزشی

خلاصه مقاله:
در بسیاری از سازمان ها جهت تعیین فرآیند های برون سپاری صرفا بر هزینه های اقتصادی فرآیند تمرکز می نمایندکه پس از اجرای برون سپاری ممکن است نتوانند به نتایجی مطلوبی دست یابند. بنابراین برایگزینش فرایندهای برونسپاری معیارهای مختلفی مورد ملاحظه قرار میگیرد که متاثر از مضامین راهبردی، کاهشمشکلات و تنگناها و پرهیز از مخاطرات است. گزینش فعالیت های قابل برون سپاری، ارتقای بهره وری و رعایت قوانین ومصوبات از مهمترین دغدغه ها در این زمینه است. بر همین اساس با استفاده از ادبیات نظری تحقیق و مطالعات انجام شدهو مراجعه به خبرگان شرکت ابتدا 32 شاخص تعیین و برای ارزیابی دقیقتر در قالب یک پرسشنامه در اختیار کارشناسان یادشده قرار گرفت. مطابق شاخص های نسبت روایی و روایی محتوایی، 15 فقره مناسب تشخیص داده شد که پس ازدسته بندی و تلفیق آنها با استفاده از روش نمودار وابستگی، 7 معیار اصلی و 4 معیار فرعی به دست آمد. برای وزن دهیمعیارها از رویکرد فرایند تحلیل سلسله مراتبی (AHP) در محیط نرم افزار EXPERT CHOICE استفاده شد. در انتها با استفاده از روش رتبه بندی، وضعیت هر یک از فرایندها بر اساس معیارهای یاد شده و مطابق طیف لیکرت سه تاییارزیابی و میزان اولویت آنها تعیین شد.

کلمات کلیدی:
اولویت بندی، برون سپاری، معیارهای ارزیابی، فرایندهای اجرایی، شرکت های پالایشی گاز ،پالایش گاز فجرجم

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/784838/