سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: AMSCONF05_507
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 234
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله شناسایی و رتبه بندی شاخص های و معیارهای موثر در تعیین فرآیند های قابل برونسپاری در شرکت های پالایشی گاز با استفاده از فرآیند تحلیل سلسله مراتبی AHP (مطالعه موردی: شرکت پالایش گاز فجر جم)
چکیده مقاله:
در بسیاری از سازمان ها جهت تعیین فرآیند های برون سپاری صرفا بر هزینه های اقتصادی فرآیند تمرکز می نمایندکه پس از اجرای برون سپاری ممکن است نتوانند به نتایجی مطلوبی دست یابند. بنابراین برایگزینش فرایندهای برونسپاری معیارهای مختلفی مورد ملاحظه قرار میگیرد که متاثر از مضامین راهبردی، کاهشمشکلات و تنگناها و پرهیز از مخاطرات است. گزینش فعالیت های قابل برون سپاری، ارتقای بهره وری و رعایت قوانین ومصوبات از مهمترین دغدغه ها در این زمینه است. بر همین اساس با استفاده از ادبیات نظری تحقیق و مطالعات انجام شدهو مراجعه به خبرگان شرکت ابتدا 32 شاخص تعیین و برای ارزیابی دقیقتر در قالب یک پرسشنامه در اختیار کارشناسان یادشده قرار گرفت. مطابق شاخص های نسبت روایی و روایی محتوایی، 15 فقره مناسب تشخیص داده شد که پس ازدسته بندی و تلفیق آنها با استفاده از روش نمودار وابستگی، 7 معیار اصلی و 4 معیار فرعی به دست آمد. برای وزن دهیمعیارها از رویکرد فرایند تحلیل سلسله مراتبی (AHP) در محیط نرم افزار EXPERT CHOICE استفاده شد. در انتها با استفاده از روش رتبه بندی، وضعیت هر یک از فرایندها بر اساس معیارهای یاد شده و مطابق طیف لیکرت سه تاییارزیابی و میزان اولویت آنها تعیین شد.
کلیدواژه ها:
اولویت بندی، برون سپاری، معیارهای ارزیابی، فرایندهای اجرایی، شرکت های پالایشی گاز ،پالایش گاز فجرجم
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/784838/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:غلامیان، کیومرث و محمدبیگی، یزدان،1397،شناسایی و رتبه بندی شاخص های و معیارهای موثر در تعیین فرآیند های قابل برونسپاری در شرکت های پالایشی گاز با استفاده از فرآیند تحلیل سلسله مراتبی AHP (مطالعه موردی: شرکت پالایش گاز فجر جم)،پنجمین کنفرانس ملی پژوهشهای کاربردی در مدیریت و حسابداری،تهران،،،https://civilica.com/doc/784838
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، غلامیان، کیومرث؛ یزدان محمدبیگی)
برای بار دوم به بعد: (1397، غلامیان؛ محمدبیگی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه مدل مدیریت استراتژیک ریسک در پروژه های عمرانی
- یک متد تصمیم گیری چندمعیاره مبتنی بر استفاده از تکنیک AHP و تلفیق مدیریت ریسک و مهندسی ارزش برای انتخاب روش بهینه در اجرای پروژه های عمرانی
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تأثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی بر عملکرد سازمان با نقش میانجی قابلیت های مدیریت استراتژیک ارتباط با مشتری (مورد مطالعه: شرکت های متوسط و بزرگ فعال تولیدی استان آذربایجان شرقی)
- گزارشگری مالی برای توسعه پایدار: بینش انتقادی برای پیاده سازی IFRS
- انتخاب دستگاه بسته بندی قطعات صادراتی با استفاده از روش های تصمیم گیری چند معیاره MCDM و وزن دهی به معایرها، با شیوه آنتروپی شانون (مطالعه موردی شركت ایران خودرو)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.