بررسی ارتباط بین اندازه حسابرس و نوع گزارش حسابرسی با افشای ضعف های بااهمیت کنترل داخلی
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی پژوهشهای کاربردی در مدیریت و حسابداری
- کد COI اختصاصی: AMSCONF05_358
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1144
نویسندگان
کارشناسی ارشد حسابرسی، گروه حسابداری، دانشکده علوم انسانی، واحد تهران شرق، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
دانشیار گروه حسابداری، واحد تهران شرق، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران. (آدرس: دانشگاه تهران شرق، دانشکده علوم انسانی، گروه حسابداری)
چکیده
هدف این پژوهش بررسی ارتباط بین نوع حسابرس و نوع گزارش حسابرسی با افشای ضعف های بااهمیت کنترلداخلی در شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران است. جهت یافتن پاسخ فرضیه های تحقیق، رابطه اندازهحسابرس و نوع اظهارنظر حسابرسی را با متغیر وابسته تحقیق که ضعف های بااهمیت کنترل داخلی است و از گزارشحسابرس مستقل استخراج شده، بررسی کرده و نمونه ای شامل 129 شرکت پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران طیدوره زمانی 1394-1390 مورد مطالعه قرار گرفته است. تجزیه و تحلیل رگرسیون ترکیبی نشان داد که اندازه حسابرس با میزان افشای ضعف های بااهمیت کنترل داخلی رابطه مثبت و معنی دار و میزان افشای ضعف های بااهمیت کنترل داخلی بانوع گزارش حسابرسی رابطه منفی و معنیدار دارد. طبق نتایج حاصله، موسسات حسابرسی بزرگ ضعف های بااهمیتکنترل داخلی را بیشتر افشا میکنند و همچنین حسابرسان در گزارش سالانه خود این ضعف ها را به رسمیت شناخته و درارایه اظهارنظر حسابرسی خود به آن توجه می کنند.کلیدواژه ها
ضعف های بااهمیت کنترل داخلی، کیفیت حسابرسی، اندازه حسابرس، نوع گزارش حسابرسی، قانون ساربنز- آکسلی (SOX)مقالات مرتبط جدید
- تاثیر ارتباط برند با خود در رابطه بین تجربه برند حسی و وفاداری برند
- تاثیر تجربه برند حسی بر وفاداری برند در بین مشتریان صنعت لوازم خانگی پارس خزر شهر مراغه
- تاثیر کفایت برند در رابطه بین دیجیتالی شدن برند بر عملکرد بازار برند عالیس در شهر مراغه
- بررسی تاثیر دیجیتالیشدن برند بر عملکرد بازار برند عالیس در شهر مراغه
- بررسی تاثیر توزیع کالابرگها بر بهبود اقتصاد جامعه از دیدگاه خانوارها (مطالعه موردی: دهکهای ۱ تا۷ )شهر تبریز
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.