شناسایی و اولویت بندی عوامل موثر بر چابکی سازمان با استفاده از تکنیک Fuzzy AHP (مورد مطالعه: شرکت بازرسی فنی کاوشیار صنعت اوشیدا)

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی تحولات نوین در مدیریت ، اقتصاد و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: MDMCONF02_037
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 818
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدمهدی میرزایی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع، دانشگاه صنعتی مالک اشتر، تهران، ایران،

عباس شکفته

کارشناسی ارشد مهندسی صنایع (گرایش مدیریت پروژه)، موسسه آموزش عالی زند، شیراز، ایران،

محمدحسین کریمی گوارشکی

عضو هییت علمی گروه مهندسی صنایع، دانشگاه صنعتی مالک اشتر، تهران، ایران

چکیده

با توجه به رقابتی شدن فضای بازار کار، چابک سازی سازمان در برابر تغییرات پیوسته، یک پاسخ مناسب در برابر عدم قطعیت هایی است که کسب و کار را تهدید میکنند. از آنجا که عوامل مختلفی بر چابکی سازمان تاثیر دارند، این پژوهش با هدف اولویتبندی عوامل مژثر بر چابک سازی سازمان صورت گرفت. پژوهش حاضر از نظر هدف، کاربردی، از نظر متدولوژی کاربرد داده ها جزء روشهای توصیفی- پیمایشی و از نظر فرآیند اجرای پژوهش به صورت کیفی است. جهت گردآوری داده ها از پرسشنامه استفاده شده است. پس از گردآوری داده ها به کمک روش تحلیل سلسله مراتبی فازی (FAHP) مورد تحلیل قرار گرفت که نتایج اولویتبندی معیارها بیانگر این بود که عوامل انسانی دارای بالاترین اولویت به لحاظ چابکسازی سازمان است و بعد از آن به ترتیب عوامل سازمانی، عوامل فناورانه و تکنولوژیک و عوامل راهبردی قرار دارند. همچنین با توجه به نتایج به دست آمده از اولویت بندی زیرمعیارها، مشارکت کارکنان دارای بالاترین اولویت در چابکسازی سازمان است و بعد از آن در رتبه دوم و سوم به ترتیب زیرمعیارهای کارکنان توانمند و چند مهارته و پاسخگویی سریع قرار دارند.

کلیدواژه ها

چابکی سازمانی، تحلیل سلسله مراتبی فازی، چابک سازی، سازمان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.