بررسی رابطه روش های تامین مالی و سودآوری در بورس اوراق بهادار تهران
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی اقتصاد،مدیریت،حسابداری با رویکرد ارزش آفرینی
- کد COI اختصاصی: MAVC07_007
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 565
نویسندگان
کارشناسی ارشد حسابداری مدیریت، دانشگاه علامه طباطبایی
چکیده
این تحقیق به تبیین رابطه روش های تامین مالی و سودآوری شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران می پردازد. شرکت ها جهت حداکثرسازی سود و بازده بایستی بهینه ترین روش های تامین مالی را انتخاب نمایند. روش های تامین مالی اشاره به ساختار سرمایه شرکت ها دارد. در این پژوهش از نسبت سود انباشته، نسبت بدهی و نسبت سرمایه به عنوان سه جزء اساسی ترکیب تامین مالی شرکت ها استفاده شده است. همچنین جهت سودآوری از سه نسبت کلیدی بازده فروش، بازده دارایی ها و بازده حقوق صاحبان سهام استفاده شده است. نمونه این تحقیق از 99 شرکت در بورس اوراق بهادار تهران طی سال های 88 تا 94 به دست آمده و پس از آزمون اف لیمر ، برای هر سه مدل داده های تابلویی انتخاب گردید و پس از آزمون هاسمن برای هر سه مدل اثرات ثابت انتخاب گردید. با استفاده از آزمون F ، مدل ها معنی دار بودند و با استفاده از آزمون t، نتایج این پژوهش حاکی از رابطه منفی و معنی دار بین تامین مالی از طریق سود انباشته با بازده دارایی ها، بازده حقوق صاحبان سهام و بازده فروش می باشد. همچنین بین نسبت بدهی و بازده دارایی ها رابطه منفی و معنادار و بین نسبت سرمایه و نسبت بدهی با بازده حقوق صاحبان سهام و بازده فروش رابطه معناداری وجود نداشت.کلیدواژه ها
تامین مالی، نسبت سود انباشته، نسبت بدهی، نسبت سرمایه، سودآوریمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول افرین بر عملکرد سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی
- کاربرد اسپکتروفوتومتر و بینایی ماشین در بهبود کیفیت و کنترل فرآیند صنعت چاپ
- روش های یادگیری مبتنی بر پروژه و ارتقاء مهارت های کلیدی
- دستاوردهای سازمان های صنفی در صنعت ساخت کشور ایران
- بررسی تاثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی در موفقیت پروژه و رابطه آن با ارتباطات پروژه و جهت گیری فناوری(مطالعه موردی شرکت ملی حفاری ایران)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.