سیستم های هشدار سریع مراقبت پزشکی مبتنی بر اینترنت اشیا مه محور

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: نخستین کنفرانس ملی پیشرفت ها و فرصت های فناوری اطلاعات و ارتباطات
  • کد COI اختصاصی: ITCONFC01_035
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 450
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عیسی خوشوقت

کارشناس ارشد دانشگاه پیام نور تهران غرب

محمد قیصری

مدرس دانشگاه پیام نور

شیرین عباسی

کارشناس ارشد دانشگاه پیام نور واحد تهران غرب

چکیده

سیستم های هشدار سریع، یکی از ابزارهای کارآمد جهت پیش بینی حادثه قبل از وقوع آن و اعلام حادثه بعد از وقوع آن جهت انجام واکنش مناسب و به موقع در زمان بحران هستند. هدف از این مقاله، معرفی مناسبترین معماری کنونی از فناوری اینترنت اشیا با نام معماری مه محور ، به عنوان ابزاری جهت پوشش دهی فرایندهای سامانه های هشدار سریع در حوزه مراقبت های پزشکی است. پرسش اصلی این است که آیا معماری فناوری اینترنت اشیا مه محور، پتانسیل لازم برای شتیبانی از فرایندهیا سیستم های هشدار سریع را دارد یا خیر. جهت یافتن پاسخ، مروری بر پژوهش های اخیر انجام شده در پایگاه ها و مجلات معتبر خارجی و داخلی نظیر ساینس دایرکت، اشیرینگر، IEEE Xplore، نشریه نوین پزشکی انگلستان، مجله دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، مجله پرستاری مراقبت ویژه، و غیره انجام شد. از این بین، هشت مقاله انتخاب شده و نتایج حاصل از مطالعه این مقالات نشان داد که فناوری اینترنت اشیا مه محور، توانایی پشتیبانی از فرایندهای سیستم های هشدار سریع را در حوزه مراقبت های پزشکی داشته و حتی در مواردی بیشتر رفته و در فاز واکنش و اقدام هم قابلیت های بالقوه ای دارد. با توجه با قابلیت های بالقوه معماری م ذکور، پیشنهاد می شود در سایر حوزه های مرتبط با سیستم های هشدار سریع، نظیر سیستم هیا اعلام و اطفاء حریق، سیستم های HSE، سیستم های تشخیص زلزله، آلودگی آب و خاک غیره هم از این معماری بهره برد.

کلیدواژه ها

اینترنت اشیا مه محور، سیستم های ه شدار سریع، محاسبات مه، مراقبت های پزشکی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.