هفتاد سال پارادوکس EPR

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: نخستین کنفرانس سالانه ملی ریاضیات و فیزیک ایران
  • کد COI اختصاصی: CMPI01_008
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1344
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

احسان دالوند

فارغ التحصیل کارشناس ارشد فیزیک حالت جامد دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران شمال

چکیده

به رغم این واقعیت که پیش بینی های آماری تیوری کوانتوم (QT) تنها می تواند مورد آزمایش قرار گیرد اگر مقدار زیادی از اطلاعات در دسترس باشد ادعا شده است که QT کامل ترین توصیف یک سیستم فیزیکی فرد را فراهم می کند. مخالفت انیشتین با این ادعا و پارادوکس که در مقاله ای که در سال 1935 با پدولسکی و رزن نوشته شده است، الهام بخش نسل فیزیکدانان در تلاش برای درک بهتر QT است. هفتاد سال پس از مقاله EPR روشن است که بدون درک عمیق از شخصیت و محدودیت QT ممکن است امیدی نیست برای پیدا کردن یک نظریه واحد معنی دار که تمام تعاملات فیزیکی، مانند ساخت یک کامپیوتر کوانتومی ..برای جلوگیری از پارادوکس های مختلف، از تفسیر متنی (PSC) صرفا آماری QT حمایت می کنیم. بر طبق PSC ، یک بردار حالت یک ویژگی یک الکترون، فوتون، یوان ضعیف یا نقطه کوانتومی نیست. مقدار قابل توجهی که به یک سیستم فیزیکی اختصاص داده می شود، تنها معنای خاصی را در زمینه یک آزمایش فیزیکی خاص دار PSC است. هیچ تصویر فضایی و زمان ذهنی از زیر پدیده ها را فراهم نمی کند. پارادوکس EPR اجتناب ناپذیر است، زیرا کاهش مقدار برداری در فرایند اندازه گیری یک عبارتی از توضیح تمام مجموعه ای از نتایج تجربی به یک زیر مجموعه ای خاص از این نتایج است. ما نشان می دهیم که تخریب BI نه یک اثبات کامل بودن QT و نه غیر محلی آن است. بنابراین ما EPR را دوباره تعریف می کنیم و خواهیم پرسید که آیا QT چیست قابل پیش بینی است که کامل یا به عبارت دیگر توضیح کامل داده های تجربی را ارایه می دهد و برای آزمایش کامل بودن پیش بینی لازم نیست که انجام آزمایش های اضافی انجام شود و برای تجزیه و تحلیل جزییات بیشتر داده های تجربی موجود را با استفاده از آزمون های خلوص غیر پارامتری مختلف و دیگر ابزار های آماری خاص اختراع شده برای مطالعه ساختار خوب سری زمانی مورد استفاده قرار می گیرد.

کلیدواژه ها

پارادوکس EPR ، نابرابری بل، پیچیدگی، تکیه تیوری کوانتوم، تفسیر آماری، اطلاعات کوانتومی، متغیرهای متنی، اندازه گیری کوانتومی، مبانیمکانیک کوانتومی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.