بررسی ابعاد موثر بر رضایت مشتری (مطالعه موردی: مشتریان باشگاه های بدنسازی شرق تهران)

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: چهارمین همایش ملی علوم و فناوری های نوین ایران
  • کد COI اختصاصی: PFCONF04_211
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 622
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ناصر اشرف

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه مدیریت ورزشی ، دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی،دانشگاه علامه طباطبایی، تهران، ایران

جواد شهلایی باقری

دانشیارمدیریت ورزشی، گروه مدیریت ورزشی ، دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی،دانشگاه علامه طباطبایی، تهران، ایران

مهدیه پورزارع

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه مدیریت ورزشی ، دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی،دانشگاه علامه طباطبایی، تهران، ایران

سلمان علوی

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه مدیریت ورزشی ، دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی،دانشگاه علامه طباطبایی، تهران، ایران

چکیده

هدف از تحقیق حاضر بررسی ابعاد موثر بر رضایت مشتریان مرد باشگاه های بدنسازی شرق تهران بود. جامعه آماری این مطالعه توصیفی_پیمایشی کلیه مشتریان مرد باشگاه های بدنسازی شرق تهران، با حداقل 3 ماه سابقه فعالیت در رشته بدنسازی بود. به شیوه نمونه گیری تصادفی_خوشه ای، تعداد 180 نفر وارد مطالعه شدند. ابزار تحقیق شامل فرم اطلاعات دموگرافیک ( سن، تاهل، تحصیلات و درآمد) و پرسشنامه رضایتمندی مشتریان رمضانی (1383) بود. روایی صوری و محتوایی ابزار توسط اساتید ذیربط مورد تایید قرار گرفت و میزان پایایی کل ابزار توسط ضریب آلفای کرونباخ 733% بدست آمد. به منظور تجزیه و تحلیل داده ها از آمار توصیفی ( میانگین، انحراف معیار و درصد) و آمار استنباطی ( آزمون های آماری کلموگروف اسمیرنوف و تی تک نمونه ای )، با کمک نرم افزار Spss نسخه 24 ، استفاده شد. نتایج آزمون تی تک نمونه ای نشان داد که به طور معنی داری وضعیت میانگین های مشاهده شده در رضایتمندی کل Sig=0/01)، (t=3,114 و ابعاد رضایت اجتماعی Sig=0/01)، (t=7,763، رضایت از تجهیزات و محیط فیزیکی سالن Sig=0/01)، (t=2,644 و سایر عوامل مرتبط با رضایت Sig=0/02)، (t=2,262، از میانگین مبنا بیشتر است. همچنین یافته ها نشان داد که میانگین بعد رضایت از برنامه های تمرینی Sig=0/38)،(t =0,879 از میانگین مبنا بالاتر است اما این یافته از لحاظ آماری معنی دار نیست. علاوه بر این مشخص شد که میانگین مشاهده شده در بعد رضایت از کیفیت خدمات کارکنان Sig=0/01)، (t=-3,620 از میانگین مبنا کمتر است. این بدان معناست که میزان رضایت مشتریان از خدمات کارکنان در وضعیت مطلوبی قرار ندارد. با توجه به میانگین مشاهده شده در بعد رضایت از خدمات کارکنان که گواه بر عدم رضایتمندی مشتریان است، پیشنهاد می شود که مدیران، در آموزش و یا جایگزینی کارکنان مناسب و مجرب گام بردارند

کلیدواژه ها

رضایتمندی، مشتری، باشگاه بدنسازی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.