بررسی و تحلیل امنیت و کارایی سرویس های احراز اصالت در رایانش ابری

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی مطالعات نوین در علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: CONFITC04_103
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 395
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مرتضی تیموری

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزاردانشگاه فاران، مسیول بخش IT بیمارستان سینا

مهسا حسین خانلی خانقاه

کارشناس ارشد مهندسی فناوری اطلاعات گرایش امنیت اطلاعات دانشگاه صنعتی مالک اشتر کارشناس نرم افزار پژوهشگاه صنعت نفت

چکیده

با توجه به رشد روز افزون تکنولوژی ها و تنوع نیاز کاربران در حوزه فناوری اطلاعات، جایگاهرایانش ابری نمود بیشتری پیدا می کند. چرا که گسترش زیر ساخت محاسباتی در هر سازماننیازمند صرف هزینه و زمان و نیروی انسانی بسیاری است که گاهی در توان عملیاتی یک سازماننمی گنجد. از این رو سازمان ها برای پیشبرد اهداف خود تمایل به استفاده از چنین تکنولوژی هاییدارند رایانش ابری نوعی فناوری است که با استفاده از اینترنت و سرویس دهنده (های) مرکزی،از داده ها و برنامه های نگهداری می کند و به کاربران اجازه می دهد تا بدون آنکه هیچ یک ازبرنامه های کاربردی مورد نیاز خود را نصب یا آنها را خریداری کنند، از آنها استفاده کنند.موضوع مهمی که اخیرا در پردازش ابری مورد توجه قرار گرفته است ، امنیت است، اما با اینحال هنوز هم امنیت در پردازش ابری یک چالش بزرگ محسوب می شود. از سوی دیگر برایبرقراری و تامین امنیت بایستی به بررسی و تشخیص تهدیدات احتمالی و محافظت از فرآیند هایامنیتی و پلتفرم های میزبان پرداخت. در حال حاضر یکی از مفیدترین راهکارهای حفظ امنیت دررایانش ابری، مجازی سازی است.مجازی سازی می تواند به عنوان یکی از مولفه های امنیتیمورد استفاده قرار گیرد، به عنوان مثال ماشین های مجازی که در اینترنت قرار دارند، در معرضبسیاری از فعل و انفعالاتی قرار دارند که فناوری مجازی سازی میتواند به فیلتر کردن آنها بپردازد.به طور خلاصه میتوان گفت هدف از محاسبات مجازی ، بهبود استفاده از منابع به وسیله یکپلتفرم واحد، برای کاربران است.

کلیدواژه ها

رایانش ابری ،مولفه های امنیتی، مجازی سازی،سیستم حفاظت ابر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.