بررسی ساخت و اجرای پل های سریع الاحداث
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: سومین کنفرانس سالانه ملی راهکارهای نوین در مهندسی عمران معماری و شهرسازی
- کد COI اختصاصی: ISCEAU03_006
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 870
نویسندگان
دانشکده فنی ، دانشگاه تهران
چکیده
در بیشتر پروژه های جایگزینی پل، عبور و مرور وسایل نقلیه در جاده باید در طی عملیات ساخت پل، انتقال داده شود، که این موضوع روند ساخت و طراحی را پیچیده میسازد. این کار به تعویض روغن یک موتور در حال کار تشبیه شده است. سازندگان و طراحان پل، مجبورند تا الگو و شیوه ساخت را تغییر دهند تا انجام این کار را ممکن سازند. کنترل ترافیک (عابرین، دوچرخه و وسایل نقلیه) قسمت قابل توجه روند ساخت را به خود اختصاص داده است. این موضوع منجر به استفاده شیوه هایی جهت ساخت پل میشود. جهت آشنایی با پل های سریع الاحداث در این پژوهش در ابتدا به معرفی این نوع پل ها و هم چنین بررسی مزایای این نوع پل ها پرداخته خواهد شد و پس از آن فناوری های مختلف ساخت پروژه های پل های سریع الاحداث، فرایندها و مفاهیم و نحوه کاربرد آنها مورد بررسی قرار خواهد گرفت. پس از بررسی انواع فناوری های ساخت این پل ها به دو پرسش مهم خواهیم رسید که در یک پروژه و سایت مشخص به عنوان ( مطالعه موردی) ، آیا امکان استفاده از پل های سریع الاحداث وجود دارد و پرسش دوم اینکه با توجه به فناوری های مختلف ساخت این نوع پل ها، با توجه به سایت مشخص کدام فناوری جهت ساخت این نوع پل ها مناسب است که این پرسش می تواند چالش برانگیز باشد زیرا چند تکنولوژی ساخت در یک سایت ممکن است که مناسب باشد. بنابراین در این پژوهش راه هایی برای ارزیابی سایت ها و تصمیم گیری صحیح در مورد فناوری پل های سریع الاحداثی که برای هر سایت مناسب است، مورد بررسی قرار خواهد گرفت.کلیدواژه ها
پل های سریع الاحداث، کنترل ترافیک ، فناوری های ساخت، ارزیابی، تصمیم گیری آماده سازیمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.