تحلیلی بر نقش دانشگاه ها در آموزش کارآفرینی
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: سومین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم مدیریت، اقتصاد و حسابداری ایران
- کد COI اختصاصی: MPCONF03_011
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 445
نویسندگان
رییس اداره دانش آموختگان، دانشگاه ارومیه
چکیده
از آنجا که دانش به گونه ای فزاینده جزء مهمی از نوآوری محسوب می شود، دانشگاه ها در مقام تولید کننده دانش و مرکز انتشار آن، نقش وسیع تری را در نوآوری صنعتی بر عهده دارند. در محیط کنونی رقابت بین الملل، ایجاد نوآوری پیچیده تر از آن است که بنگاه های انفرادی یا گروهی از آنها و پژوهنده گانی که انفرادی یا جمعی کار می کنند، بتوانند به تنهایی از عهده آن برآیند. به گفته دیگر، تولید نوآوری نیازمند نظام ملی منجسم و عملگرایی است، به گونه ای که علاوه بر بنگاه ها، دیگر نهادهای اجتماعی، از قبیل موسسات آموزشی عالی نیز در آن نقش اساسی ایفا کنند. پاسخ به انتظارات جدید از موسسات آموزشی عالی آنها را به سمت تحولات درونی و نیز تحول در نحوه ی تعامل با محیط اجتماعی اقتصادی سوق داده و باعث پدیدار شدن نسل جدیدی از دانشگاه ها به عنوان دانشگاه کارآفرین شده است. ظهور دانشگاه کارآفرین در واقع پاسخی به اهمیت روزافزون دانش در نظام ملی و ناحیه ای نوآوری و شناخت جدید از دانشگاه است، یعنی نهادی که عامل انتقال دانش و فناوری و منبع اختراعات خلاقانه به شمار می رود و از لحاظ اقتصادی باصرفه است. در دو دهه اخیر، دولت ها در سراسر جهان علیرغم تفاوت نظام های دانشگاهی و صنعتی، به این پتانسیل دانشگاه ها از نظر صنعتی برای ارتقای محیط ملی نوآوری نگریسته اند. این مقاله با بررسی عوامل تاثیر گذار در رویکرد دانشگاه ها به دانشگاه کارآفرین، تعریف و مفهوم دانشگاه کارآفرین را بررسی می کند و مصادیق فعالیت های کارآفرینی دانشگاه را بررسی می کند.کلیدواژه ها
کارآفرینی، دانشگاه، توسعه کارآفرینی، دانشگاه کارآفرینمقالات مرتبط جدید
- بررسی و شناسایی ارتباط یادگیری سازمانی با عملکرد شرکت با نقش میانجی خلاقیت و مدیریت کیفیت جامع
- بررسی تاثیر تردید حرفه ای و ویژگیهای شخصیتی بر کیفیت گزارش حسابرسی
- بررسی تاثیر اشتیاق کارآفرینانه بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی با نقش میانجی رهبری کارآفرین (مورد مطالعه: صنایع نساجی هالل ایران)
- تاثیر انعطاف پذیری کارکنان بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی
- تاثیر همدلی سازمانی بر مشارکت کارکنان با نقش میانجی جو سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.