تبیین و توسعه مدل های کسب و کار جدید برای بانک ها

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت، حسابداری، بانکداری و اقتصاد در افق ایران 1404
  • کد COI اختصاصی: MABECONF01_027
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 709
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی قدیر محسنی

بانکدار سپرده و خدمات بانک ملت ،دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی دانشگاه خاتم

چکیده

بانکداری در حال تجربه تغییرات چشم گیری است و تمام مدل های کسب وکاری حاضر تحت بررسی های دقیق قرار دارند. از بین روندهای جهانی دیجیتال شدن مهم ترین آنهاست و تازه واردها ممکن است محیط رقابتی را به شکل بنیادی تغییر دهند.با سازگار شدن هر چه بیشتر مشتریان با تغییرات دیجیتال و با انواع بیشتر رقیبان و راه حل ها در این فضا، دیجیتال به شکل رسمی در بخش بانکداری روی تمام عملکردهای اصلی بانکداری اثرگذار است. اما در چند سال آینده تغییر بزرگ احتمال از طرف ظهور 1API های باز خواهد بود. که همه بانکها تا حدی مجبور خواهند شد تا سیستم های بسته شان را باز کنند و فرصت هایی برای بازیگران جدید فراهم کنند.یک چالش برای بانک ها، در یک محیط مالی که همچنان محیطی دشوار است این است که چقدر و در کجا باید بر روی نوآوری سرمایه گذاری کنند. ما در این مقاله به برسی 5 بخش اصلی پرداخته ایم:-1 روندهای کلیدی تاثیر گذار بر بانکداری -2 نو آوری های مختل کننده شکل دهنده بانکداری -3 سناریو های احتمالی برای بانکداری فردا -4 انتخاب مدل کسب و کار آینده -5 اقداماتی که باید صورت پذیرد.در این راستا به منظور رسیدن به هدف ما سه سناریوی بالقوه برای بانکداری آینده تعیین کردیم چرا که اعتقاد داریم اکنون بیش از هر زمان دیگر بانک ها نیاز به انتخاب یک مدل کسب و کاری استراتژیک و تطبیق دادن خود با سناریو حاکم دارند. در پرتو این انتخاب ها، بانک ها باید امروز اقدام کنند تا برای فردا آماده باشند .

کلیدواژه ها

مدل های کسب و کار ، دیجیتال ، بانک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.