نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات و تجارت الکترونیکی در بازاریابی و بازرگانی بین المللی

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: پنجمین همایش بین المللی نوآوری، توسعه و کسب و کار
  • کد COI اختصاصی: IDBCONF05_001
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 3251
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدحسن موسوی

گروه مدیریت آموزش - دانشگاه علوم و تحقیقات تهران- دانشگاه آزاد اسلامی

ابوالفضل پاکاری

گروه مدیریت بازرگانی - دانشگاه علوم و تحقیقات تهران- دانشگاه آزاد اسلامی

چکیده

در جهان پرشتاب و پیچیده امروز، در هر تحول و حرکت جدیدی، نیازها و مسایل جدید وبعضاپیچیده ای به چشم می خورد که پاسخ گویی و پیدا کردن راه حل آن ها بدون بهره گیری از رویکردهای جدید و تکنولوژی و ابزارهای نو امکان پذیر نیست. هر روز شاهد حضور پررنگ تر مردم در دنیای مجازی و به خصوص در اینترنت هستیم. شبکه های اجتماعی، سایت های کسب و کار، عرضه مستقیم کالا و خدمات، دریافت اطلاعات شفاف تر و بهتر از محصولات و خدمات و ... حتی یک دورهمی مجازی، همگی عواملی هستند که حضور مردم را در این دنیای پر از آگاهی و اما وقت گیر، بیشتر کرده اند. شاید در آینده ای نزدیک حضور فیزیکی، بدون حضور مجازی بسیار سخت و حتی غیر ممکن باشد. اگر شرکت یا فروشگاهی داریم؛ حتی یک سوپرمارکت محلی، باید بتوانیم با همسایگان خود در دنیای مجازی ارتباط برقرار کنیم. اینترنت یکی از مهم ترین ابزارهای بازاریابی در بازار جهانی است که قابلیت عظیمی را برای کسب و کارهای صادراتی فراهم می نماید. برای مثال، اینترنت می تواند با ارتقاء دسترسی به بازارهای بین المللی، افزایش نرخ و سرعت بین المللی سازی، کاهش هزینه های مبادله و بهبود ارتباطات و کارایی تبادل اطلاعات به صادرکنندگان کمک نماید. تحقیق در آمریکای لاتین نشان می دهد که اینترنت به شرکت ها امکان می دهد تا فعالیت های صادراتی خود را توسعه دهند و کسب و کار خود را به صورتی کارامدتر انجام دهند. هامیل بیان می نماید که اینترنت می تواند بطور قابل توجهی ارتباطات را با مشتریان، تامین کنندگان و شرکای بین المللی واقعی و بالقوه بهبود بخشد. اینترنت یک حجم غنی از اطلاعات را در مورد روندهای بازار جهانی ایجاد می کند و همچنین می تواند یک ترفیع و ابزار فروش بسیار قدرتمند باشد.

کلیدواژه ها

فناوری اطلاعات و ارتباطات- تجارت الکترونیکی -بازاریابی - بازرگانی بین المللی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.