تجاوزات جنسی و ازاله بکارت در زنان و دوشیزگان

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: دومین همایش بین المللی فقه و حقوق،وکالت و علوم اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: LAWHAMAYESH02_010
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 3491
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

اشکان آقاسیدعلی دربندی

کارشناسی ارشد حقوق جزا و جرم شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی

چکیده

تجاوز جنسی به معنی انجام نزدیکی جنسی با فرد، بدون رضایت اوست. تجاوز جنسی تنها یک حمله فیزیکی و جنسی نیست، بلکه آسیب عمیق روحی و روانی نیز بهمراه دارد. این خشونت، هرچند همیشه قتل را به همراه نداشته باشد، عموما تهدید به قتل را به همراه دارد. به خشصی که این عمل را مرتکب می شود تجاورگز می گویند در تاریخ بستانف تجاوز بیش از آنکه به عنوان یک نوع اذیت و آزار علیه زن تلقی شود یک جرم مالکیتی جدی علیه مردی بود که آن زن به او تعلق داشت که معمولا پدر یا شوهرش بود. از دست دادن بکارت مخصوصاض یک مسیله جدی بود. اسیبی که به جهت از دست رفتن بکارت وارد می آمد، بر امیدهای کاهش یافته زن در پیدا کردن شوهر و در بهای عروس منعکس می شد. این موضوع به ویژه در مورد دوشیزه های نامزد دار ملموس بود که از دست رفتن پاکدامنی به عنوان وضعیتی تلقی می شد که ارزش او را به شدت نزد شوهر آینده اش می کاشت. در چنین مواردی قانون نامزدی را باطل می کرد و از متجاور غرامت مالی طلب می کرد که خانواده زن که کالاهایش آسیب دیده بودند پرداخت می شد. در قانون جمهوری اسلامی ایران مجازات تجاور به عنف اعدام است. متجاوزین معمولا فقط براساس شهادت گواهان محکوم نمی شوند. بنابراین باید مدارک تایید کننده از دیگران کسب شود. مدارک مربوط به اثبات دخول، هویت تجاوزکننده و این واقعیت که نزدیکی بدون رضایت زن رخ داده استف می باید فراهم گردد. در این مقاله سعی شدعه که نخست انواع پرده بکارت و علایم تجاوز جنسی در زنان باکره یا ازاله بکارت مورد بررسی قرار گیرد تا بسیاری از دوشیزگان بینوا قربانی تصورات غلط اطرافیان خود نشوند سپس تجاوز جنسی در زنان باکره، آثار تجاوز و معاینه متهم مورد بررسی قرار گیرد.

کلیدواژه ها

تجاوز، ازله پرده بکارت، باکره، قربانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.