بررسی کتاب مطالعات اجتماعی پایه پنجم ابتدایی از نظر توجه به مولفه های تربیت شهروند مطلوب
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: کنفرانس ملی روانشناسی تربیتی و برنامه ریزی و آموزش دبستان و پیش دبستان
- کد COI اختصاصی: PESCONF01_006
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 508
نویسندگان
آموزش و پرورش شهرستان چالوس
آموزش و پرورش شهرستان فریدون کنار
آموزش و پرورش شهرستان چالوس
آموزش و پرورش شهرستان چالوس
چکیده
برنامه ها و محتوای درسی از لحاظ فلسفی باید آیینه تمام نمای ارزش ها،خواست ها و انتظارات اجتماعی باشند و به همیندلیل، شناسایی مسایل و نیاز های اساسی اجتماعی محوری تری عنصر در تصمیم گیری محسوب می شود. به عبارت دیگرهدف اصلی مدارس و نظام آموزشی این است که دانش آموزان را جامعه پذیرکرده و آنها را با دانش، ارزش ها، گرایش ها ومهارت های ضروری جهت زیست در جامعه آماده سازند. مفهوم شهروندی بازتاب مجموعه انتظارات در زمینه حقوق ومسیولیت ها در یک اجتماع خاص است که اعضا نسبت به یکدیگر،نهاد ها و جامعه دارند. در این مقاله به تحلیل موضوعیکتاب مطالعات اجتماعی پایه پنجم ابتدایی پرداختیم که هدف از این کار آشکار و شفاف سازی نقاط ضعف و قوت کتاب و ارایهطرح پیشنهادی برای کامل و جامع تر شدن کتاب و برنامه درسی در راستای تربیت شهروند مطلوب می باشد و از موضوعاتمطرح شده در این مقاله می توان به میزان توجه کتاب به ایجاد شناخت و آگاهی لازم ،مهارت ها و نگرش مطلوب نسبت بهتربیت شهروند مطلوب اشار کرد. در این مقاله از روش چک لیست محقق ساخته استفاده شده است و در نتیجه طیتحقیقاتی که انجام شد پی به آن بردیم که کتاب درسی مذکور در سه فرضیه شناختی، مهارتی و نگرشی که مورد تحلیل قرارگرفته مجموعا 64 امتیاز از 100 امتیاز ممکن را کسب کرده است که با توجه به اهمیت این موضنوع در جامعه امتیاز نسبتامتوسطی را به خود اختصاص داده است.کلیدواژه ها
تحلیل محتوا،مطالعات اجتماعی پنجم،تربیت شهروند مطلوبمقالات مرتبط جدید
- تاثیر انگیزه شناختی -رفتاری بر میزان مشارکت عملی دانش آموزان
- دیسگرافیا: علل ،درک و مدیریت اختلال نوشتن در کودکان
- بررسی رابطه هوش هیجانی و یادگیری خود راهبر با سرزندگی تحصیلی دانش آموزان متوسطه دوم شهرستان سیریک
- اثربخشی هنر درمانی با رویکرد نقاشی بر پرخاشگری و خلاقیت دانش آموزان دوره دوم دبستان
- رابطه طرحواره های جنسیتی با گرایش به عهدشکنی در زنان شهر تهران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.