بررسی تاثیر شهرکهای صنعتی بر تعادل نظام سکونتگاهی و ارایه راهکارهای راهبردی جهت توسعه منطقه (نمونه موردی: شهرخرم آباد)
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: پنجمین همایش ملی الگوی معماری و شهرسازی اسلامی
- کد COI اختصاصی: MEMARI05_070
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 545
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری
استاد تمام دانشگاه آازد اسلامی واحد بروجرد
چکیده
امروزه صنعتی شدن به عنوان یک عامل در جهت توسعه همه بخش ها به خصوص بخش های اقتصادی واجتماعی در کشورهای در حال رشد امری ضروری و انکار نشدنی می باشد .به همین خاطر وجود شهرک های صنعتی در نواحی شهری و روستایی می تواند یک عملکردی مثبت در جهت رفع مشکلات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی باشد. شهر خرم ابا به عنوان بزرگترین شهر استان و مرکز استان دارای دو شهرک صنعتی یک، و دو می باشد. شهرک های صنعتی نقش مهمی را در اقتصاد یک شهر، استان، و حتی کشور ایفا می کنند اما متاسفانه شهرک های صنعتی لرستان مخصوصا شهرخرم آباد هنوز با مشکلات عدیده ای از جمله عدم سرمایه گذاری های بخش خصوصی عدم تسهیلات دولت جهت راه اندازی و مشکلات زیرساختی و بهداشتی دست و پنجه نرم می کنند.هدف اصلی این تحقیق بررسی تاثیر شهرک های صنعتی درشهر خرم آباد بر تعادل نظام سکونتگاهی و ارایه راهکارهای راهبردی جهت توسعه می باشد، روش تحقیق درپایان نامه حاضر باتوجه به نوع هدف، توسعه ای- کاربردی و از نظر ماهیت و روش، از نوع تحقیقات توصیفی- پیمایشی و میدانی است.جمع آوری اطلاعات به دو صورت مشاهدات (مسقیم و غیرمستقیم) می باشد. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS با حجم نمونه 383 نفر با آزمون (تی تست وهمبستگی پیرسون) می باشد. نتیجه حاصل از پایان نامه حاضر نشان می دهد: مشارکت بخش خصوصی در شهرک های صنعتی به لحاظ تامین سریع تر امکانات زیربنایی اهمیت دارد تا سرمایه گذار از هر جهت برای تامین حداقل امکانات دغدغه فکری و کاری نداشته باشد .کلیدواژه ها
منطقه، توسعه منطقه ای، ، اصول مکا یابی شهرک های صنعتیمقالات مرتبط جدید
- نقش تعامل شهروندان با شهرداری جهت توسعه و آبادانی شهرهای تازه تاسیس
- امکانسنجی پیاده سازی فناوریهای نوین و پایدار برای بهبود مدیریت هوشمند شهری
- طراحی مناطق بهینه باغات خانواده شهر شیراز با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و روش تحلیل سلسله مراتبی
- نگاهی به روش های طراحی معماری از دیدگاه جفری برادبنت
- تاثیر فناوریهای نوظهور ساختوساز بر بافت شهر ی: یکپارچگ ی، چالش ها و فرصت ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.