ارایه طرح اختلاط و بررسی اثر افزودن نانو تیتانیوم و نانو سیلیس در مقاومت فشاری بتن خود تراکم (مطالعه موردی: مصالح مصرفی موجود در شهر شهربابک)
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی بتن خودتراکم ایران و اولین کنفرانس ملی تعمیر و نگهداری سازه های بتنی
- کد COI اختصاصی: SCCMRC05_092
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 591
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد عمران - مهندسی مدیریت ساخت، دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات سیرجان
دکترای عمران – سازه ، استاد راهنما
چکیده
بتن خودتراکم بتنی است که بدون نیاز به ویبره کردن تحت اثر وزن خود تراکم می شود. مزیت های این بتن، جایگیری آسان در اعضای سازه ای، کاهش سر و صدا در هنگام بتن ریزی، کاهش هزینه ها از جمله هزینه وسایل مورد استفاده و هزینه کارگر، ... می باشد. با توجه به جدید بودن علم نانوتکنولوژی در این تحقیق به معرفی مواد نانوساختار و نیز بیان مزایای استفاده از این مواد در صنعت ساختمان سازی پرداخته می شود. اضافه کردن نانوسیلیس و نانوتیتانیوم به مواد اصلی تشکیل دهنده بتن و طراحی آن با نسبت های مختلف نانوسیلیس- نانوتیتانیوم منجر به ایجاد بتن با عملکرد و خصوصیاتی متفاوت با بتن معمولی خواهد شد.در این تحقیق، ابتدا با سعی خطا حدود 36 طرح اولیه ساخته شده است و در آنها پارامترهایی از قبیل شکل ظاهری، آزمایش های کارایی (جریان اسلامپ، جعبه و قیف) اندازه گیری گردیده است و سپس بر اساس معیارهای جهانی، 9 طرح قابل قبول از بین آنها انتخاب شده است و به عنوان طرح های منتخب، بتن ریزی شده و خصوصیات مکانیکی متفاوتی از بتن سخت شده از جمله مقاومت فشاری در سنین 3 ، 7 ، 28 و 90 روزه مورد بررسی قرار گرفته است. از نتایج آزمایشات، تاثیر قابل ملاحظه نانوسیلیس و نانوتیتانیوم با درصدهای مشخص نسبت به سیمان مصرفی بر خصوصیات مکانیکی بتن مشاهده گردید. همچنین مشخص شدف بکارگیری نانوسیلیس در بتن خود تراکم در همه درصدهای استفاده شده، مقاومت فشاری بتن را افزایش نمی دهد باعث کاهش مقاومت نیز می شود و تنها با بکارگیری 1/5 و 2/5 درصد نانوسیلیس بجای سیمان مصرفی مقاومت را افزایش می دهد. استفاده از نانو تیتانیوم در همه درصدهای استفاده شده با اینکه باعث افزایش شکل پذیری و کارایی بتن می شود اما باعث کاهش مقاومت فشاری بتن خودتراکم نیز می شود.کلیدواژه ها
بتن خودتراکم، نانوسیلیس، نانوتیتانیوم، خواص مکانیکی بتنمقالات مرتبط جدید
- بررسی اثر پارامترهای محیطی (دما، رطوبت) بر داده های پایش سلامت پل های فولادی
- بررسی تاثیر نوع ساینده بر تاول اسمزی پوشش بر پایه اپوکسی بر سطوح فولای آلیاژ کربن در محیط غوطه ور
- مدل اجزای محدود برای ارزیابی تاثیر خروج از مرکزیت بر ظرفیت ورق های پیوستگی در ستون های H شکل
- ارزیابی احتمالاتی قاب خمشی فولادی بر پایه فولاد St۳۷ و St۵۲ تحت زلزله های نزدیک گسل
- خرابی پیشرونده لرزه ای قاب خمشی فولادی ویژه بلند مرتبه مهاربندی شده در برابر زلزله نزدیک گسل
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.