بررسی تاثیر دمای مخلوط های بتن خود تراکم حاوی مواد جایگزین سیمان بر خواص ریولوژی

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی بتن خودتراکم ایران و اولین کنفرانس ملی تعمیر و نگهداری سازه های بتنی
  • کد COI اختصاصی: SCCMRC05_029
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 575
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

پرویز قدوسی

دانشیار دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه علم و صنعت ایران

علی اکبر شیرزادی جاوید

استادیار دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه علم و صنعت ایران

بهرام مهری رویندزق

دانشجوی کارشناسی ارشد عمران- مدیریت ساخت، دانشگاه علم و صنعت ایران

سید حسین حسینی رستمی

دانشجوی کارشناسی ارشد عمران- مدیریت ساخت، دانشگاه علم و صنعت ایران

چکیده

بتن خود تراکم امروزه در صنعت ساخت به دلیل سهولت در انتقال، کاهش نیروی انسانی، بتن ریزی، تراکم و پرداخت سطح آسان و کاهش هزینه های پروژه در طولانی مدت در مقایسه با بتن های معمولی، استفاده روزافزونی داشته است. با در نظر گرفتن شرایط مختلف اقلیمی و آب و هوایی پروژه ها چه در سطح شهر و چه خارج از شهرها، دمای هوای غیرعادی و رطوبت نسبی متفاوت با شرایط عادی بر ویژگی های تازه و سخت شده بتن تاثیرگذار است. در این تحقیق نمونه های بتن خود تراکم با نسبت ثابت آب به سیمان 0/42 و حاوی پودرسنگ، افزودنی اصلاح کننده ویسکوزیته، میکروسیلیس، متاکایولن و سرباره با اسلامپ 700±30 میلمتر در دماهای سرد، معمولی و گرم مورد آزمایش قرار می گیرند. شبیه سازی دمای سرد با دمای مخلوط 5 ͦC±2 و دمای گرم 35 ͦC±2 انجام گرفته و دمای عادی 21 ͦC±2 در نظر گرفته شده است. آزمایش های انجام گرفته بر روی مخلوط ها آزمایش های معمول کارآیی شامل زمان T50 ، جریان اسلامپ، حلقه J-Ring ، شاخص پایداری ظاهری VSI افت اسلامپ در زمان های متفاوت و خواص ریولوژی می باشد که با دستگاه ریومتر انجام شده اند. آزمایش مقاومت فشاری در سنین 7 و 28 روز نیز از نمونه های 10*10*10 سانتی متری گرفته شده است نتایج بدست آمده نشان می دهد که بتن در دمای ساخت سرد افت اسلامپ بسیار کمی نسبت به دمای عادی و گرم و تنش تسلیم بالاتر و ویسکوزیته پایینی دارد . در دمای گرم بتن افت اسلامپ بالاتری دارد و تنش تسلیم پایین تر و ویسکوزیته بالاترینسبت به دمای عادی مشاهده می شود

کلیدواژه ها

بتن خودتراکم، دمای مخلوط، کارآیی، خواص ریولوژی، افزودنی جایگزین سیمان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.