بهبود روش تجزیه بندرز با استفاده از تولید برش زیر سیستم های نشدنی مینیمال MIS

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: دهمین کنفرانس بین المللی انجمن تحقیق در عملیات ایران
  • کد COI اختصاصی: ICIORS10_357
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 696
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدعلی میرحسنی

دانشگاه صنعتی امیرکبیر

وحید زین الدین

دانشگاه صنعتی امیرکبیر

آذین خالقی

دانشگاه صنعتی امیرکبیر

چکیده

در این مقاله یک الگوریتم چند برشی جدید برای بهبود الگوریتم بندرز در نمونه هایی که تعداد برش های شدنی در تکرارها بیش تر از برش های بهینگی است ارایه می شود. اساس کار استفاده از زیر سیستم های نشدنی مینمیال در یک سیستم نشدنی است. یکی از زمینه هایی که درآن بحث شدنی و نشدنی بودن سیستم ها اهمیت بالایی دارد، در مسایلی است که برای حل آن از روش تجزیه بندرز استفاده می شود. یک بحث مهم در روش تجزیه بندرز نشدنی شدن زیر مساله است، در این تحقیق سعی شده است با استفاده از مفاهیم شدنی و نشدنی بودن مسایل بهینه سازی با ارایه یک الگوریتم جدید چند برشی، در جهت بهبود سرعت همگرایی الگوریتم بندرزگام بردارد. در پایان برای فهم عملکرد این الگوریتم مساله مسیریابی فروشندهدوره گرد TSP مدل سازی و با الگوریتم بندرز بهبودیافته حل و نتایج با الگوریتم بندرز معمولی مقایسه شده است.

کلیدواژه ها

زیرسیستم نشدنی مینیمال، بهبود تجزیه بندرز، روش مگننتی، مساله فروشنده دوره گرد TSP

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.