تاثیر پذیرش فناوری بر تمایل به استفاده از تبلیغات پیامکی در میان مصرف کنندگان لوازم ورزشی (مطالعه موردی شهر تهران)

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: دوماهنامه مطالعات مدیریت ورزشی، دوره: 9، شماره: 45
  • کد COI اختصاصی: JR_SMSJ-9-45_011
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 426
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدعلی فرقانی

دانشیار مدیریت، دانشگاه شهید باهنر کرمان

مهدی دهقانی سلطانی

دکتری مدیریت بازاریابی بین الملل، دانشگاه سمنان

حسین فارسی زاده

دکتری مدیریت بازاریابی بین الملل، دانشگاه سمنان

علی باغانی

کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی، دانشگاه سمنان

چکیده

هدف این پژوهش، مطالعه و بررسی نقش پذیرش فناوری بر تمایل به استفاده از تبلیغات پیامکی، با درنظرگرفتن نقش میانجی نگرش نسبت به پذیرش این تبلیغات بود. مطالعه حاضر براساس هدف، پژوهشی کاربردی و براساس چگونگی به دست آوردن داده های موردنیاز، از نوع پژوهش های توصیفی و همبستگی بود. مشتریان زن و مرد کاالی ورزشی بالای 30 سال در شهر تهران، جامعه آماری این پژوهش بودند و برای به دست آوردن حجم نمونه از روش نمونه گیری در دسترس و فرمول کوکران استفاده شد. ابزار گردآوری داده ها پرسشنامه استاندارد بود. برای تجزیه وتحلیل داده های پرسشنامه، از مدل معادالت ساختاری استفاده شد. یافته ها نشان داد که سودمندی ادراکشده و تاثیر اجتماعی بر نگرش نسبت به پذیرش تبلیغات پیامکی تاثیر معناداری داشت. همچنین، نگرش، بر تمایل به استفاده از تبلیغات پیامکی تاثیر معناداری داشت. در مدل پذیرش فناوری نیز کاربرد آسان ادراکشده بر سودمندی ادراک شده تاثیر معناداری داشت؛ اما، کاربرد آسان ادراکشده بر نگرش نسبت به پذیرش تبلیغات پیامکی تاثیر معناداری نداشت. سودمندی ادراک شده، سازه مهمی در نگرش مشتریان کالاهای ورزشی نسبت به پذیرش تبلیغات پیامکی بود؛ بنابراین، این پژوهش بینشی درزمینه به کارگیری فناوری سرویس پیام کوتاه به عنوان یک رسانه تبلیغاتی، دراختیار بازاریابان لوازم ورزشی ازطریق تلفن همراه قرار میدهد.

کلیدواژه ها

پذیرش فناوری، تمایل، نگرش، تبلیغات پیامکی، مصرف کنندگان کالای ورزشی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.