توانمندسازی روشی مناسب برای بقای سازمانهای پیشرو و رقیب

  • سال انتشار: 1387
  • محل انتشار: دومین کنفرانس توانمند سازی منابع انسان ایران
  • کد COI اختصاصی: HUMANEMPOWERMENT02_030
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1254
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

جواد غلامی

لیسانس مهندسی ایمنی وبهداشت صنعتی و فوق لیسانس مدیریت اجرایی

الیناز امین مظفری

لیسانس زبان انگلیسی وفوق لیسانس مدیریت منابع انسانی

چکیده

در شرایط کنونی که سازمانها تحت تاثیر رقابت شدید اقتصادی در سطح جهانی هستند مدیران فرصت چندانی برای کنترل خود در اختیار ندارند و باید بیشترین وقت و نیروی خود را صرف تجزیه و تحلیل محیط خارجی و داخلی سازمان و شناسایی فرصت ها و تهدیدهای محیط خارجی و نقاط قوت و ضعف داخل سازمان بکنند ضرورت دارد تا بسیاری از وظایف روزمره و تصمیم گیریهای عمیاتی را به کارکنان محول نمایند. کارکنان زمانی می توانند از عهده وظایف محوله برآیند که از مهارت و توانایی لازم برخوردار باشند تا اهداف بخوبی درک نموده و برای تحقق آنها بکوشند. روشی که می تواند در این زمینه به مدیران کمک نماید توانمندسازی است توانمند شدن کارکنان علاوه بر کاستن بار سنگین مدیریت سازمانی موجب تغییر در سبک مدیریت در قالب هدایت و مربیگری می گردد. در این مقاله با مفاهیم توانمندسازی؛ ارکان اصلی توانمندسازی کارکنان؛ مرزهای تواناسازی، استراتژی های توانا سازی و ابعاد کلیدی پنج گانه توانمندسازی آشنا خواهیم شد.

کلیدواژه ها

توانمندسازی , ارکان توانمندساز ی , مرزها ی تواناساز ی ، استراتژی ها ی تواناساز ی , ابعاد کلی دی توانمندساز ی , تعهدرهبری , تیمهای کیفی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.