طراحی و تولید محافظ پرتوهای ایکس و گاما کامپوزیتی (بدون سرب) و انعطاف پذیر
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: هفتمین همایش سراسری پدافند جنگ های نوین
- کد COI اختصاصی: NBCCON07_152
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1637
نویسندگان
ایران، تهران، سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند)
ایران، کاشان، دانشگاه کاشان، دانشکده فیزیک
ایران، تهران، سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند)
چکیده
در این پژوهش لایه های کمپوزیت هایی از سیلیکون رابر(RTV)1 با انعطاف پذیری بالا و در دو ضخامت متفاوت شامل 0/2و 0/5 میلی متر همراه با 37/5% وزنی فیلر تهیه و توسط کاتالیزور قلع (هاردنر) پخت گردید. پوششی تجاری سربی شامل %76.03 وزنی فیلر سرب که مورد تایید وزارت بهداشت است جهت مقایسه با کمپوزیت های ساخته شده تهیه گردید .فیلرهایی که به عنوان پرکننده ماتریکس پلیمری مورد استفاده قرار گرفتند به ترتیب شامل تنگستن و بیسموت اکساید می باشند.کمپوزیت هایی با درصدهای وزنی متفاوت از فیلرهای مربوطه تهیه گردید. اثر حفاظت پرتویی کامپوزیت ها در چهار سطح انرژی اول پرتو گاما یوروپیوم(152) با فیلر سربی ذکر شده مقایسه شد. .برای هر کدام از کمپوزیت ها در تابش های مورد نظر پارامترهای HVL2 و TVL3 اندازه گیری شد.طبق نتایج به دست آمده میزان محافظت کمپوزیت های ساخته شده در برابر پرتوهای گاما در مقایسه با پوشش سربی در همه سطوح چهارگانه انرژی عملکرد بهتری داشته است. همچنین در انرژی های بالا( 964 kev و 779 kev )کمپوزیت دارای 28/12% وزنی تنگستن و % 37/9 وزنی بیسموت اکسید با حداقل ضخامت ، دارای بهترین اثر محافظتی در مقابل پرتوهای پر انرژی گاما بودند. در نهایت نحوه ی پراکنده شدن ذرات فیلر در بستر پلیمری با آنالیز میکروسکوپ الکترونی روبشی4 و خواص مکانیکی کمپوزیت ها با استفاده از تست تنش -کرنش5 ارزیابی شد و با نمونه تجاری سربی مورد مقایسه قرار گرفت.کلیدواژه ها
کمپوزیت ، سیلیکون رابر ، اشعه گامامقالات مرتبط جدید
- The Constructive Role of the Basij Organization as a Global Model in Preventing Terrorism
- تبیین نقش استعمار و استکبار جهانی در جنگ های معاصر در کشورهای اسلامی و راهکارهای مقابله با آن
- نفس و جامعه: تاثیرات اجتماعی در اندیشه مذاهب اسلامی
- همدردی وهمدلی اسلامی وپرهیزازتنش بین برادران ایمانی
- اصالت احتیاط در حرمت نفس انسانی به مثابه یک قاعده فقهی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.