شناسایی پارامتر های مودی سیستم با روش خروجی - تنها
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی پژوهشهای کاربردی در مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری
- کد COI اختصاصی: CEUCONF05_206
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 588
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد سازه، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه محقق اردبیلی
دانشیار گروه مهندسی عمران، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه محقق اردبیلی
چکیده
روش های شناسایی پارامتر های مودی سیستم (فرکانس های طبیعی، اشکال مودی، و نسبت های میرایی مودی) در چند دهه ی گذشته با پیشرفت آزمایش مودال به عنوان یکی از ابزار های مفید برای تعیین مشخصات مودی، بسیار مورد توجه محققین قرار گرفته است. از یک منظر کلی روش های شناسایی سیستم را می توان به دو دسته ی روش های ورودی – خروجی و روش های خروجی – تنها تقسیم بندی کرد. معمولا به دست آوردن پاسخ های دینامیکی سازه ها به راحتی با نصب شتاب سنج هایی در نقاط مختلف سازه امکان پذیر است. اما به دلیل مشکلات و هزینه هایی که به دست آوردن تحریکات اعمالی به سازه دارد، محققین بر آن شدند تا از روش های جدیدی که فقط بر مبنای اندازه گیری پاسخ های خروجی می باشد به شناسایی پارامتر های مودی اقدام کنند. در این روش ها فرض بر آن است که تحریک یک نویز سفید (نوفه ی سفید) می باشد. در این پژوهش از بین این دسته از روش های شناسایی سیستم، روش تجزیه ی حوزه ی فرکانسی (FDD) برای شناسایی پارامتر های مودی یک سازه دو درجه آزادی بکار می رود و نتایج حاصل با نتایج حل تیوری مقایسه می شود. نتایج به دست آمده نشان می دهند که روش ارایه شده مشخصات مودال سازه را با دقت خوبی شناسایی می کند.کلیدواژه ها
شناسایی سیستم، روش های ورودی – خروجی، روش های خروجی – تنها، نویز سفید، روش تجزیه ی حوزه ی فرکانسیمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.