اولویت بندی مهارت های کنترل خشم

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: ششمین همایش علمی پژوهشی علوم تربیتی وروانشناسی، آسیب های اجتماعی و فرهنگی ایران
  • کد COI اختصاصی: PSCONF06_267
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1056
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

اشکان خسروی

کارشناسی علوم تربیتی ( مدیریت برنامه ریزی آموزشی ) دانشگاه پیام نور مرکز شهرری

نسرین مرادی

کارشناس ارشد علم سنجی دانشگاه تهران

بهروز نباتی رحمتی

کارشناس ارشد مدیریت فرماندهی دانشگاه افسری علوم انتظامی امین نیروی انتظامی (ناجا)

محسن دهقانی

دانشجوی کارشناسی ارشد روان شناسی عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز

چکیده

مقدمه : یکی از هیجان هایی که در زندگی همه افراد نقش مهم و موثری دارد، هیجان خشم است. خشم نوعی از هیجان است که اغلب بر اثر واکنش شخص نسبت به رفتارهای نامناسب دیگران بروز می کند. مهارت های کنترل خشم : استفاده از نظام های حمایت، مساله گشایی، خود آرام سازی، حفظ تسلط درونی، شوخ طبعی، صحبت کردن و گفت و گوی موثر ( ارتباط و مذاکره )، گوش دادن، بیان صریح احساسات خود. هدف : توسعه مطالعات مربوط به اولویت بندی مهارت های کنترل خشم در کلان شهر تهران به روش AHP فازی است. و باتوجه به توانمندی جامعه در فراهم نمودن آن، پرداخته است. امید است نتایج تحقیقات ارایه شده در این مقاله راهگشایی در جهت سیاست گذاری های کلان و به دنبال آن، کاهش آمار وقوع خشونت و عوارض ناشی از آن در کلان شهر تهران باشد. روش و ابزار : با طراحی و توزیع پرسشنامه و انجام تحقیقات میدانی ، اطلاعات مورد نیاز جمع آوری شده و به وسیله نرم افزار AHP فازی تحلیل شده است. نتایج : عوامل خود آرام سازی و شوخ طبعی از اهمیت بالایی برخوردار هستند و کشور توانمندی خوبی برای جلوگیری از خشم و عوارض ناشی از آن بر نوجوانان و جوانان در کشور را دارد. عوامل بیان مساله ، مذاکره ، حمایت و گوش دادن هم از شکاف موزون بالا و هم از توانمندی بهبود بالایی برخوردار هستند. نتیجه گیری : باتوجه به نتایج به دست آمده از تحقیقات، کشور با توجه به اینکه توانمندی خوبی برای جلوگیری از خشم دارد می تواند با برنامه ریزی و وضع قوانین درست و کاربردی از خشم جلوگیری کند تا به جامعه ای سالم از نظر جسمی و روانی برسیم.

کلیدواژه ها

مدیریت کنترل خشم، اولویت بندی، خشم، مدل AHP فازی، شهر تهران

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.