توسعه مدل بهینه سازی افزایش منافع ایمنی و تخصیص حداقل بودجه در راه ها (مطالعه موردی :راه های استان تهران)
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: هفدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی حمل و نقل و ترافیک
- کد COI اختصاصی: TTC17_161
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 540
نویسندگان
دانشجوی دکتری راه و ترابری دانشگاه علم و صنعت ایران
کارشناسی ارشد برنامه ریزی حمل ونقل دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات تهران
کارشناسی ارشد برنامه ریزی حمل ونقل دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات تهران
چکیده
عموما یکی از مشکلات ایمن سازی و رفع نقاط پر حادثه راه ها ، محدود بدون منابع مالی می باشد. در این مقاله سیستم مدیریت ایمنی ترافیک (TSMS) ، که معمولا یک فرایند استراتژیک و سیستماتیک برای ارتقای ایمنی راه ها می باشد توسط یک مدل خطی توسعه داده شده است. زمانیکه کارفرما در تخصیص بودجه محدودیت داشته باشد شناسایی مناسبترین ترکیب از عوامل ارتقای ایمنی به منظور کسب بیشترین منافع با هدف کاهش تصادفات بسیار مهم و ضروری می باشد . در این تحقیق فاکتورهای مورد استفاده در توسعه و بهینه کردن مدل عبارتند از: بودجه سالانه ایمنی، وضعیت موجود راه ها، طبقه بندی عملکردی راه های پیشینه ی تصادفات، اقدامات ایمن سازی، هزینه و عوامل کاهش تصادف(CRF) اقدامات ایمن سازی مربوطه و متوسط ترافیک روزانه. در این تحقیق نشان داده شده است که چگونه با ارایه یک مدل خطی می توان بهترین ترکیب پروژه های ارتقای ایمنی برای افزایش منافع و حداقل تخصیص بودجه را با هدف کاهش فراوانی تصادفات شناسایی نمود. شایان ذکر است روش پیشنهادی و متدولوژی ارایه شده در خصوص راه های آسفالته استان تهران بوده، اما قابلیت آن را دارد تا به راحتی برای سایر راه های اصلی یا فرعی استان های کشور نیز تعمیم یابد.کلیدواژه ها
سیستم مدیریت ایمنی ترافیک،مدل بهینه سازی،عوامل کاهش تصادفاتمقالات مرتبط جدید
- یک شبکه عصبی مصنوعی بهینه کارآمد در پیش بینی تغییر شکلدیوارهای خاکی تقویت شده با ژئوگرید
- به سمت هستان شناسی حمل و نقل هوشمند: معرفی کلاس های سطح بالا
- اثر ضربه ناشی از برخورد وسایل نقلیه بر عملکرد غیر خطی سازه ها: مطالعه مروری
- برآورد نرخ سفرسازی مجتمع های مسکونی شهر مشهد
- تاکسی ، اتوبوس ،قطار شهریکدام بهتر است ؟
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.