اثر تصادفات در سیستم حمل و نقل جاده ای بر هزینه اجتماعی، روانی و اقتصادی خانوار (مطالعه موردی کلانشهر کرج)

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: هفدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی حمل و نقل و ترافیک
  • کد COI اختصاصی: TTC17_090
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 825
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عقیل مومنی

دانشجوی کارشناسی ارشد عمران حمل و نقل و ترافیک، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملارد

علی پایدار

استادیار گروه عمران، واحد ملارد، دانشگاه آزاد اسلامی

علیرضا زمانی نوری

استادیار، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملارد

چکیده

از آنجا که تصادفات جاده ای قابل پیش بینی هستند لذا قابل پیشگیری نیز می باشند . جهت حل این مشکلات و معضلات و رو یارویی مناسب با چالشها، نیاز است همکاری ها و تشریک مساعی در سطح جهانی و سراسری انجام شود و اقدامات انجام شده توسط سازمانهای مختلف و ضوابط مختلف با هم به صورت یکپارچه و هماهنگی عمل کنند. تحقیق حاضر با هدف اصلی شناسایی عوامل تاثیر گذار در کاهش تصادفات سیستم حمل و نقل جاده ای از منظر هزینه اجتماعی، اقتصادی و روانی وارده به خانوار صورت پذیرفته است. مطابق با نتایج حاصل شده ابتدا آزمون فرضیه های تحقیق به عمل آمده و پس از اثبات فرضیه های تحقیق ، با استفاده از روش های سلسله مراتبی به اولویت بندی معیارهای اصلی پژوهش پرداخته شد و با استفاده از روش تاپسیس فازی به اولویتبندی راهکار ها برای بر طرف نمودن هزینه های تصادفات بر خانوارها صورت گرفته و بر اساس ارزیابی به عمل آمده و تعیین اولویت نهایی گزینه ها مشخص شد میان سه متغیر اصلی هزینه اقتصادی، اجتماعی و روانی بر خانوار در شهر کرج، اثر تصادفات بر هزینه اقتصادی خانوار بیش از هزینه اجتماعی و روانی است. و از میان گزینه های معرفی شده قطع شدن در آمد خانواده در میان گزینه های معرفی شده در هزینه های اقتصادی بر خانوار شهر کرج به عنوان مهمترین گزی! | با اولویت اول نتیجه گیری شد و در جایگاه دوم و سوم به ترتیب بیکاری و فقر در جایگا دوم و هزینه های مراقبتهای طولانی و مستمر از افراد ناتوان رتبه سوم را به خود اختصاص داده اند.

کلیدواژه ها

اثرتصادفات،سیستم حمل ونقل جاده ای،هزینه اجتماعی خانوار،هزینه روانی و اقتصادی خانوار،شهرکرج

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.