بررسی اثر غلظت پلی کاپرولاکتون در ترکیب مغزی بر مورفولوژی و رفتاررهایش از ساختار پوسته مغزی بر پایهی فیبرویین

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: یازدهمین کنفرانس ملی مهندسی نساجی ایران
  • کد COI اختصاصی: NTEC11_293
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 580
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نادیا رحیمی تنها

دانشگاه گیلان

مهدی نوری

دانشگاه گیلان

چکیده

ساختارهای نانو لیفی پوسته مغزی تهیه شده از پلیمرهای زیست سازگار و زیست تخریب پذیر نظیر فیبرویین ابریشم، برای مهندسی بافت و بسترهای حاوی دارو دارای قابلیتهای کاربردهای فراوان میباشند. در این بررسی، الکتروریسی هم محور فیبرویین ابریشم به عنوان جزء پوسته و ترکیب کلیندامایسین و پلی کاپرولاکتون در مغزی، به منظور تهیه ساختار نانولیفی پوسته مغزی انجام گرفت. اثر تغییرات غلظت پلیمر در مغزی و ویسکوزیته ی محلولها با استفاده از روشهای ویسکومتری محلول ها، اسپکتروفتومتری ماوراء بنفش،میکروسکوپ الکترونی روبشی ) SEM ( و عبوری ) TEM ( بر قطر نهایی نانو الیاف پوسته مغزی تهیهشده و رفتار رهایش آنها بررسی گردید. محاسبه ی شعاع مغزی و ضخامت پوسته نیز بر اساس روابط تیوری صورت گرفت و نتایج نشان داد که قطر نهایی نانوالیاف پوسته مغزی بدست آمده در محدوده ی ) - 33± 163 تا 42 182± نانومتر و شعاع مغزی آنها از حدود 39 تا 51 نانومتر متغیر بوده است. با توجه به نتایج، ارتباط مستقیم بین افزایش غلظت محلول مغزی و قطر نهایی در نتایج مشاهده شد در حالیکه این افزایش غلظت در محلول مغزی تاثیر کمی بر قطر الیاف الکتروریسیشده داشته است. مطالعه رفتار رهایش کلیندامایسین نشان داد که نسبت ترکیب درصد مغزی، پارامتر موثر در مقدار و سرعت رهایش از این ساختارها میباشد بطوریکه کاهش مقدار کلیندامایسین رها شده و سرعت رهایش آن با افزایش درصد پلی کاپرولاکتون در ترکیب مغزی مشاهده میگردد.

کلیدواژه ها

الکتروریسی هم محور، پوسته مغزی، رهایش کنترلشده، فیبرویین ابریشم، پلی کاپرولاکتون

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.