اثر لرزاننده مکانیکی در ناحیه برداشت نخ رینگ و بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی آن

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: یازدهمین کنفرانس ملی مهندسی نساجی ایران
  • کد COI اختصاصی: NTEC11_022
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 593
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهرداد حاجیلاری

دانشگاه آزاد اسلامی / یادگار امام (ره) شهرری

شیرین داورپناه

دانشگاه آزاد اسلامی / یادگار امام (ره) شهرری

علی اکبر ذوالریاستین

دانشگاه آزاد اسلامی / یادگار امام (ره) شهرری

چکیده

به دلیل مشکلات الیاف طبیعی(پنبه) و همچنین الیاف مصنوعی در ماشین رینگ وجود پرز بر روی سطح نخ و پایین آمدن کیفیت نخ تولیدی از لحاظ استحکام و مقاومت سایشی در این پروژه سعی شده با بررسی اثر لرزش بر ناحیهی تاب که واقع در محل برداشت نخ رینگ است تغییرات اعمال شده مورد بررسی قرار گرفته و خصوصیات آن نسبت به حالت مرسوم در نخ های پلی استر و ویسکوز مورد بحث قرار گیرد. همچنین با تغییر زاویه لرزاننده مکانیکی کیفیت نخ تولیدی از لحاظ استحکام و سایر خصوصیات فیزیکی و مکانیکی، مورد تجزیه و تحلیل قرار خواهد گرفت. هدف از این تحقیق بهبود خصوصیات فیزیکی و مکانیکی بین نمونه های مورد آزمایش بوده و با بررسی تغییر زاویه لرزاننده مکانیکی بر روی نخ در ناحیه برداشت نتایج خصوصیات فیزیکی و مکانیکی را مورد بررسی قرار داده و آزمایشها و نتایج آماری نشان می دهد که در نمونه های لرزاننده مکانیکی با زاویه 85 در نخ پلی استر تغییرات استحکام نسبت به نمونه شاهد معنادار بوده ولی در نمونه های ویسکوز با زاویه 85و یا 130 این تغییرات تفاوت معناداری نداشته است. در این تحقیق بهترین حالت اثر لرزاننده مکانیکی با زاویه 85 بر روی نمونه نخ های پلی استر مشاهده شده است.

کلیدواژه ها

پرز نخ، زاویه دیسک لرزاننده، سیستم ریسندگی رینگ، لرزاننده مکانیکی، مقاومت سایشی نخ

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.