بررسی تاثیر تفکر استراتژیک بر بهبود عملکرد سازمانی ( مطالعه موردی شرکت لوازم خانگی کن)

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مدیریت و مهندسی صنایع
  • کد COI اختصاصی: INDUSTRIAL03_1202
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 429
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

راضیه عطا

گروه مدیریت، دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین- پیشوا، تهران، ایران

علیرضا حبیبی

عضو هیات علمی مدعو دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین- پیشوا، تهران، ایران

چکیده

هدف کلی این تحقیق عملکرد مناسب و اثر بخش کارکنان یکی از کلیدهای موفقیت سازمان هاست، عملکرد خوب به معنی بهره وری، کیفیت ، سود آوری و مشتری مداری است. به همین دلیل است که سازمان های موفق جهان، تلاش می کنند تا عوامل موثر بر عملکرد و رفتار کارکنان را شناسایی و مدیریت کنند و به این توفیق دست پیدا نمایند که با فراهم کردن این عوامل، بر عملکرد کارکنانشان (هم از نظر میزان و هم از نظر کیفیت) بیفزایند . این تحقیق از نوع پیمایشی است و از آنجا که در این تحقیق از متغیرهای مستقل را مورد بررسی و رابطه آنها را با متغیرهای وابسته تحقیق مورد سنجش قرار می دهد به این لحاظ این تحقیق از نوع توصیفی- همبستگی می باشد که به روش پیمایشی اجرا شده است. جامعه آماری در این تحقیق را کلیه کارشناسان و مدیران شرکت تشکیل می دهند. خبرگان مورد اشاره، علاوه بر تسلط و تخصص موضوعی به صورت علمی ، به صورت عملی نیز با صنعت در ارتباط می باشند. روش نمونه گیری اتفاقی می باشد. با عنایت بر اینکه تعداد دقیق جامعه آماری مشخص می باشد ، برای تعیین حجم نمونه از فرمول کوکران استفاده شد . و تعداد 500 نفر تعیین گردید . برای تعیین روایی پرسشنامه مورد استفاده از نظر خبرگان استفاده شده است . برای تعیین پایایی از آلفای کرونباخ با پیش آزمون تعداد 30 پرسشنامه بهره گرفته شده است (0/921). نتایج بدست آمده از تحقیق حاکی از تاثیر بررسی تفکر استراتژیک بر بهبود عملکرد سازمان در شرکت لوازم خانگی کن می باشد. نتایج حاصله برای نهادهای سیاستگذار و ناظر بر این صنعت و همچنین سایر محققان کاربردی می باشد.

کلیدواژه ها

تفکر استراتژیک، بهبود عملکرد، نگرش سیستمی، لوازم خانگی کن

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.