مروری بر کاربرد وب کاوی

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مدیریت و مهندسی صنایع
  • کد COI اختصاصی: INDUSTRIAL03_0600
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 667
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سمانه تفهمی واجارگاه

دانشجوی کارشناسی ارشد، مهندسی صنایع، دانشگاه الزهرا (س)، تهرانS.Tafahomi۲۵@gmail.com

رضا سمیع زاده

عضو هییت علمی، گروه مهندسی صنایع، دانشگاه الزهرا (س)، تهران

چکیده

با افزایش چشمگیر حجم اطلاعات و توسعه وب، نیاز به روش ها و تکنیک هایی که بتوانند امکان دستیابی کارا به داده ها و استخراج اطلاعات از آنها را فراهم کنند، بیش از پیش احساس می شود. وب کاوی یکی از زمینه های تحقیقاتی است که با به کارگیری تکنیک های داده کاوی به کشف و استخراج خودکار اطلاعات از اسناد و سرویس های وب می پردازد. در واقع وب کاوی، فرآیند کشف اطلاعات و دانش ناشناخته و مفید از داده های وب می باشد. روش های وب کاوی بر اساس آن که چه نوع داده ای را مورد کاوش قرار می دهند، به سه دسته کاوش محتوای وب، کاوش ساختار وب و کاوش استفاده از وب تقسیم می شوند. در این مقاله، ابتدا مروری بر کارهای انجام شده در حوزه وب کاوی، سپس به معرفی وب کاوی و بررسی انواع آن، ارتباط وب کاوی با سایر زمینه های تحقیقاتی پرداخته شده است و به کاربردهای این زمینه تحقیقاتی اشاره می شود.

کلیدواژه ها

وب کاوی، کاوش محتوای وب، کاوش ساختار وب، کاوش استفاده از وب

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.