بررسی نقش سیستم های اطلاعات در بهبود تصمیم گیری مدیران ادارات خوزستان

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مدیریت و مهندسی صنایع
  • کد COI اختصاصی: INDUSTRIAL03_0358
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 266
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

هدی طبش

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مدیریت دولتی گرایش توسعه منابع انسانی،دانشگاه پیام نور،یزد،ایران

سعید عابسی

استادیار گروه مدیریت،دانشگاه پیام نور،یزد،ایران

چکیده

در دنیای امروزی بیشتر از زمان های قبل مدیران در زمینه آگاهی از اطلاعات و داده ها مربوطه به وضعیت فعالیت های درون سازمانی و برون سازمانی کنجکاو کرده است. سیستم های اطلاعاتی موجود در ادارات یکی از عوامل موثر در بهبود نظام تصمیم گیری مدیران در مسیر رسیدن به هدف سازمان به شمار می آید که می تواند ضمن ایجاد امکان تصمیم گیری های مناسب به عنوان پشتیبان تصمیمات آنها نیر مورد استفاده می باشد. مدیران می توانند با استفاده از این اطلاعات، چگونگی اثربخشی تصمیمات و فعالیت های سازمانی را کنترل کنند و با برنامه ریزی و تصمیم های به موقع، بر توانمند کردن سازمان خود بی افزایند. از این رو تحقیق حاضر نیز با درک اهمیت و ضرورت تحقیق که اکنون سیستم های اطلاعاتی نوین در بهبود کیفیت تصمیم گیری مدیران ایفای نقش می کند، شکل گرفته و هدف آن بررسی نقش فناوری و سیستم های اطلاعاتی در ارتقاء سطح تصمیم گیری مدیران ادارات می باشد. بنابراین، از آنجایی که، ادارات دولتی به عنوان بستر و رهنمود ایجاد توسعه و پیشرفت هر کشوری محسوب می شود. داشتن اطلاعات دقیق ، مرتبط و به هنگام و سریع، باعث بالا رفتن سرعت و دقت تصمیم گیری مدیران شده و جلوی انتخاب بسیاری از تصمیمات نادرست را خواهد گرفت. نتایج این تحقیق نیز نشان داد که سیستم اطلاعات تاثیری مستقیم بر تصمیم گیری مدیران دارند که می بایست این نگرش خردمندانه مدنظر قرار گیرد که ساز و کارهای عملکردی استفاده از سیستم های اطلاعاتی در تصمیم گیری در سطوح مختلف مدیریتی عملیاتی گردد، تا بتوان به ارتقاء سطح تصمیم گیری ها دست یافت.

کلیدواژه ها

تصمیم گیری، سیستم های اطلاعاتی، مدیران، ادارات دولتی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.