تاثیرمدیریت تجربه مشتری بر رضایت مشتری از طریق احساس و شناخت مشتری در فروشگاه های زنجیره ای شهرمشهد

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مدیریت و مهندسی صنایع
  • کد COI اختصاصی: INDUSTRIAL03_0096
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 755
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نرجس ریحانی شیروان

کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی دانشگاه غیرانتفاعی تابران مشهد

هادی بستام

استادیاروعضوهیات علمی دانشگاه غیرانتفاعی تابران مشهد

چکیده

دهه های پیش، سال های رضایت مشتری بوده است و سازمان ها و شرکت ها با برندهای مختلف همگی یک صدا به دنبال پیاده سازی اصول ارتباط با مشتری و نهایتا کسب حداکثری رضایت مشتریان خود بوده اند.رضایت مشتری، ناشی از درک مشتری در استفاده از خدمت و محصول است، حلقه ای مفقوده در این میان وجود دارد که هیچ یک از سازمان ها درگذشته آن را در محدوده ادراک مشتری از سازمان و محصولات خود نمی پنداشتند و آن نقش تجربه مشتری در کل مسیر سفری است که مشتری طی آن با سازمان شما ارتباط برقرار می کند. تجربه مشتری چیزی است که مشتری در تمام نقاط تماس با سازمان از طریق فرآیندها ،محصولات و افراد از سازمان دریافت می کند. سازمان های که به مدیریت تجربه مشتری می پردازند، سریع تر رشد می کنند و در برابر رقبای خود بیشتر به مطالباتشان دست پیدا می کنند.ازاین جهت این پژوهش باهدف بررسی تاثیر مدیریت تجربه مشتری بر رضایت مشتری ازطریق احساس و شناخت مشتری انجام پذیرفت. پژوهش فوق از نوع پژوهش های توصیفی بوده که برای جمع آوری داده ها از روش پیمایش و برای تحلیل داده ها، از روش همبستگی استفاده نموده است. جامعه آماری پژوهش، کلیه مشتریان فروشگاه های زنجیره ای شهر مشهداست. ابزار گردآوری داده ها پرسشنامه محقق ساخته بوده که با استفاده از مدل معادلات ساختاری و نرم افزار لیزرل داده ها تحلیل شدند. نتایج حاصل از آزمون فرضیه های پژوهش حاکی از آن است که مدیریت تجربه مشتری بر رضایت مشتری ازطریق احساس و شناخت مشتری تاثیر دارد.

کلیدواژه ها

مدیریت تجربه مشتری، رضایت مشتری، احساس مشتری، شناخت مشتری، مدل سازی معادلات ساختاری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.