مقدمه ای بر طراحی معماری موزه شکلات در تبریز

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: همایش ملی شهر سبز با محوریت تکنولوژی و انرژی های پاک در عمران،معماری و شهرسازی
  • کد COI اختصاصی: ESACONF01_069
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 624
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهسا کهنسال قدیم وند

دانشجوی کارشناس ارشد، گروه معماری، واحد تبریز، دانشگاه آزاد اسلامی، تبریز، ایران،

حسن ستاری ساربانقلی

عضو هیات علمی گروه معماری، واحد تبریز، دانشگاه آزاد اسلامی، تبریز، ایران

چکیده

آذربایجان شرقی با دارا بودن 900 واحد تولید شیرینی، شکلات، صنایع غذایی به یکی از بزرگترین قطب های صنایع غذایی خاورمیانه تبدیل شده است. هم اکنون 850 واحد بزرگ و کوچک صنایع غذایی، شیرینی و شکلات و آشامیدنی در استان فعال بوده و بیش از 50 درصد شیرینی و شکلات کشور شامل 600 نوع محصول متنوع در استان تولید می شود و در این میان 52درصد شکلات، 40 درصد بیسکویت، 43درصد ویفر، 46درصد تافی و 38درصد آب نبات کشور محصول تولیدی آذربایجان شرقی است . صنایع غذایی، شیرینی و شکلات آذربایجان شرقی توانسته است حرف اول را در تولید و صادرات صنایع غذایی، شیرینی و شکلات کشور بزند، به طوریکه در بهترین فروشگاه های بزرگ آلمان، امارات، ترکیه، یونان و هلند انواع تولیدات شیرینی و شکلات تبریز را می توان خریداری کرد. با توجه به این اطلاعات و وجود نداشتن موزه شکلات در تبریز، مقدمه ای بر طراحی معماری موزه شکلات یکی از ضرورت های این بررسی می باشد. هدف از انجام تحقیق مطالعات نظری مدون در راستای تدوین پروپوزال با مضمون طراحی موزه شکلات در تبریز می باشد. روش تحقیق اتخاذ شده، روش تحقیق کتابخانه ای (استفاده از کتاب ها و مجلات، رساله های دانشجویان) و میدانی ( مراجعه به موزه ها و اطلاعات اساتید) می باشد ابزار مورد استفاده: شامل عکس ها ، نقشه ها و ... می باشد. جامعه آماری تحقیق شامل موزه ها می باشد که به طور تصادفی انتخاب شده است. یافته های این پژوهش نشان داد که ترکیب کلی موزه ها نیز عامل تعیین کننده ای به شمار می رود. به گونه ای که ساختمان موزه نیز گاهی موضوع مهمی برای بازدید کنندگان به شمار می رود،به طوری که تماشای آن، به عنوان یک اثر هنری، به اندازه آثار موزه علاقه نشان می دهند.

کلیدواژه ها

طراحی معماری، موزه شکلات، طراحی معماری موزه، شهر تبریز

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.