ارزیابی پیامدهای زیست محیطی ناشی از فعالیت صنایع نفت و گاز در محدوده جزایر و سکوهای ایرانی فلات قاره - خلیج فارس
- سال انتشار: 1387
- محل انتشار: دهمین همایش ملی صنایع دریایی ایران
- کد COI اختصاصی: NSMI10_129
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1835
نویسندگان
عضو هیات علمی موسسه تحقیقات شیلان ایران
عضو هیات علمی موسسه تحقیقات شیلان ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد بوم شناسی دریا، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمش
شرکت مهندسین مشاور فام زیرساخت
چکیده
خلیج فارس به عنوان یک اکوسیستم دریایی نیمه بسته و آبراهه حیاتی و مهم، از جایگاه ویژه ای در عرصه تحولات منطقه ای و بین المللی برخوردار می باشد. احداث سازه های ساحلی و فراساحل حمل و نقل دریایی بویژه ناوگان تجاری و نفتکش، تخلیه آب توازن، فعالیتهای اکتشاف، استخراج و بهره برداری از منابع معدنی وکانی، ورود انواع آلاینده ها با منشا خشکی و دریایی (صنعتی، کشاورزی، شهری - روستایی) و اثرات مخرب آلودگیهای کانونی و غیرکانونی، باعث کاهش ذخایر و منابع زیستی و نیز تخریب زیستگاهها و محیط زیست دریایی و ساحلی منطقه شده است. لذا فرایند مطالعات ارزیابی پیامدهای زیست محیطی (Environment Impact Assessment) EIA و ارزیابی زیست محیطی راهبردی (Strategic Environment Assessment)SEA از دیدگاه اکولوژیکی و زیست محیطی و همچنین مسائل اقتصادی و اجتماعی حائز اهمیت می باشد. این تحقیق با هدف ارزیابی زیست محیطی بررسی فرایند تغییرات و نوسانات تنوع زیستی (تنوع گونه ای و زیستگاهی) و در نهایت ارائه مدل مدیریت پایش و کنترل زیست محیطی برمبنای تعیین حساسیت زیست محیطی در کلیه مناطق و میادین نفتی ایرانی تحت پوشش فلات قاره خلیج فارس شامل جزایر سیری، لاوان، خارک و منطقه بهرگان و همچنین سکوهای نفتی هر یک از مناطق و میادین نفتی انجام پذیرفت.کلیدواژه ها
خلیج فارس - فلات قاره - ارزیابی زیست محیطی- صنایع ساحلی و فرا ساحلمقالات مرتبط جدید
- تحلیل عددی تاثیر متغیرهای ضخامت و طول نمونه بر ناهمگنی کرنش ورق مسی براساس تعداد پاس های فرایند پرس کاری شیاری
- بهینه سازی سیستم راهگاهی و کاهش عیوب ریخته گری در پروانه پمپ با استفاده از نرم افزار Pro-CAST
- تاثیر انجماد نفوذ یکنترل شده بر سینتیک همگن سازی آلیاژ ۷۰۶۸ آلومینیم
- کاربرد تکنولوژی و فناوری در تولیدات خودرو و مهندسی مکانیک
- مروری بر فرصت ها و چالش های هوش مصنوعی در حوزه استخراج از معادن
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.