اثر میوه بلوط فرآوری شده بر خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: اولین همایش ملی فرصت های نوین تولید و اشتغال بخش کشاورزی در شرق کشور (در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی)
- کد COI اختصاصی: NOPEA01_138
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 510
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد پرورش و مدیریت تولید طیور دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند
استاد گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند
دانشیار گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند
چکیده
هدف از این پژوهش سیلو کردن میوه بلوط با پلی اتیلن گلیکول و اوره به عنوان روش کاهش تانن و بررسی پیامد فرآوریشیمیایی میوه بلوط و تاثیر آن بر اجزا لاشه (درصد لاشه، سینه، ران و چربی بطنی) جوجه های گوشتی است. در مجموع از 280قطعه جوجه گوشتی نر یک روزه سویه راس 308، در قالب یک طرح کاملا تصادفی با 7 تیمار، 4 تکرار و 10 قطعه جوجه در هرتکرار استفاده شد. تیمارهای آزمایشی شامل تیمار شاهد، تیمارهای حاوی سطوح متفاوتی (6، 12 و 20) درصد از میوه بلوط فراوری شده با اوره و تیمارهای حاوی سطوح متفاوتی از (6، 12 و 20) درصداز میوه بلوط فراوری شده با پلی اتیلن گلیکولبودند. در پایان دوره (42 روزگی) از هر تکرار 2 جوجه مجموعا از هر تیمار 8 قطعه به طور تصادفی انتخاب و به روش ذبح اسلامیکشتار و بعد ازپوست کنی لاشه، بازده لاشه و نسبت اجزای لاشه به وزن زنده تعیین شد. نتایج نشان داد بین تیمار شاهد و سایرتیمارها از نظر وزن نسبی ران و اختلاف معنیداری وجود نداشت. وزن نسبی سینه بین تیمارهای شاهد و 20 درصد بلوط فراوریشده با PEG اختلاف معنیداری داشت (p> 0.05). تیمار 20 درصد بلوط فراوری شده با PEG بالاترین وزن نسبی سینه را داشت (p> 0/05). اثر تیمارهای 12 و 6 درصد بلوط فراوری شده با اوره بر وزن نسبی چربی بطنی نسبت به تیمارشاهد کاهش یافته و اختلاف معنیداری مشاهده گردید (p> 0/05). بنابراین نتایج مطالعه حاضر نشان میدهد استفاده از بلوط فراوری شده تا سطح 20 درصد میتواند باعث بهبود کیفیت لاشه جوجه های گوشتی شود.کلیدواژه ها
اجزای لاشه، پلی اتیلن گلیکول، چربی بطنیمقالات مرتبط جدید
- بررسی تناسب اقلیمی جهت تعیین گونه منتخب آبزی پرورشی (مطالعه موردی جنوب اهواز و شمال شوش)
- ارزیابی فعالیت آنتی آکسیدانی ژنوتیپهای(ارقام) کنجد در پاسخ به تنش سرما
- تاثیر تنش سرما برمحتوای H۲O۲ و MDA در ژنوتیپهای کنجد در مرحله ی گیاهچهای
- بررسی برهمکنش قارچ مایکوریزا آربسکولار و سطوح مختلف فسفر بر گیاه باقلا (. vicia faba L ) تحت شرایط تنش خشکی.
- اثرات زیست محیطی سدها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.