نقش تعاونی زنان در توسعه، اشتغال و کارآفرینی
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: اولین همایش ملی فرصت های نوین تولید و اشتغال بخش کشاورزی در شرق کشور (در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی)
- کد COI اختصاصی: NOPEA01_041
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3742
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد توسعه روستایی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان
عضو هیات علمی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان
چکیده
مشارکت جامعه زنان در فعالیتهای مختلف در راستای توسعه روستایی، نقش موثری دارد که یکی از راهکارهای مناسب درجهت بکارگیری مشارکت زنان، ایجاد شرکتهای تعاونی روستایی زنان است، می توان گفت مشارکت زنان در عرصه های مختلفاقتصادی، اجتماعی و غیره یکی از شاخص های تولید کشور محسوب می شود، بر این اساس باید فرصت هایی برای ایجاد مشارکتعادلانه همه اقشار جامعه فراهم نمود و همه از مزایای اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و آموزشی بهره مند گردند. می توان گفت رابطهنزدیکی بین تعاونی ها و کارآفرینی وجود دارد و در حقیقت کارآفرینی به منزله یکی از پیش شرط های اصلی موفقیت تعاونی هایروستایی به شمار می رود. اهمیت توجه به مقوله کارآفرینی برکسی پوشیده نیست. اینکه می توان به عنوان یک مزیت رقابتی بر رویآن برنامه ریزی نمود و در صورت ایجاد زمینه های مناسب, تعاونی ها را از طریق اجرا و توسعه بهره ور تر کرد.علاوه بر این با توجهبه این که زنان نیمی از منابع جامعه می باشند و از اهمیت ویژه ای دارا هستند باید سعی نمود تا نقش و مشارکت آنان را در فعالیتهای اقتصادی و اجتماعی جامعه بالا برد. یکی از اصلی ترین زمینه های مشارکت زنان در جامعه روستایی ایجاد کسب و کارهایکوچک و ورود به کارآفرینی یا خوداشتغالی است. هدف تحقیق حاضر بررسی نقش تعاونی زنان روستایی در توسعه، اشتغال وکارآفرینی می باشد که با استفاده از منابع کتابخانه ای و به روش مروری تهیه شده است.کلیدواژه ها
تعاون، شرکت های تعاونی زنان، توسعه پایدار، توانمندی زنان، کارآفرینیمقالات مرتبط جدید
- رویکرد اخیر صیادان در تنوع بخشی بهابزار صید گرگور به منظور استحصال آبزیان خلیج فارس (بندر بوشهر)
- نقش منابع طبیعی و محیط زیست در امنیت غذایی
- تهیه فرآورده های پروتئینی از آبزیان
- بررسی پیشرفت های اخیر در پژوهشهای بیوتکنولوژی مواد غذایی
- تغییرات شیمیایی رخ داده در طی فرآیند سرخ کردن در روغن زیاد بر اساس برخی محصولات واکنش
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.