شناسایی رابطه بین استراتژی های مدیریت دانش با میزان بهره وری در سازمان تربیت بدنی غرب استان مازندران

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی کارآفرینی و مدیریت کسب و کارهای دانش بنیان
  • کد COI اختصاصی: KNOWLEDGEBASE05_040
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 501
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدحسین علوی

استادیار، عضو هیات علمی دانشگاه گروه تربیت بدنی، دانشگاه فنی حرفه ای ، مازندران

محمدحسین محسنی چلک

دانشجوی دکتری مدیریت ورزشی، عضو هیات علمی دانشگاه مارلیک نوشهر

چکیده

امروزه یکی از مهم ترین و با ارزش ترین سرمایه های هر سازمانی، دانش است. تغییرات سریع و رشد روز افزون دانش و اطلاعات، هرسازمانی را بر آن می دارد تا برای بقا تمام تلاش خود را در مدیریت دانش به کار گیرد. لذا سازمان ها در پی شناسایی عوامل زمینهساز و نیز بستر سازی به منظور ایجاد مدیریت دانش بر آمده اند تا به موقع از منابع دانشی خود و محیط پیرامون بهره برداری کنند.تمرکز مدیریت دانش، بر بهبود توانایی های سازمان است و به توسعه ی سازمانی منجر می شود. هدف اصلی تحقیق حاضر شناساییرابطه بین مدیریت دانش با بهره وری است براین اساس تحقیق حاضر دارای یک هدف اصلی و چهار هدف فرعی می باشد. جامعهآماری تحقیق حاضر برابر با کلیه کارکنان سازمان تربیت بدنی غرب استان مازندران می باشد تعداد نمونه آماری بر اساس جدولمورگان برابربا 169 نفر می باشد. برای تجزیه و تحلیل از آزمون های همبستگی، رگرسیون و فریدمن استفاده شده است. بر اساسنتایج حاصل از تحقیق می توان بیان داشت که بین مدیریت دانش با بهره وری رابطه وجود دارد و همچنین بین بین مولفه های کسبدانش و ثبت دانش و انتقال دانش، ذخیره و کاربرد دانش با بهره وری رابطه معناداری وجود وجود دارد و براساس آزمون فریدمناولویت مولفه های مدیریت دانش به شرح زیر می باشد انتقال دانش دارای رتبه یک، ذخیره دانش دارای رتبه دوم، ثبت دانش دارایرتبه سوم، کسب دانش رتبه چهارم، کاربرد دانش دارای رتبه پنجم می باشد.

کلیدواژه ها

مدیریت، دانش، بهره وری، سازمان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.