طراحی مدل بهبودیافته ارزیابی مدیریت ریسک پروژه : مطالعه موردی در برج صبا
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: سیزدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت پروژه
- کد COI اختصاصی: IPMC13_033
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 679
نویسندگان
فارغ التحصیل کارشناسی ارشد ،دانشکده مهندسی صنایع، دانشگاه علم و صنعت ایران
هیات علمی، دپارتمان مهندسی صنایع، دانشگاه تهران
کاندیدای دکتری مهندسی صنایع دانشگاه تهران
چکیده
مدیریت موثر ریسک جزء اجتناب ناپذیر مدیریت موثر ریسک های پروژه میباشد. در این مقاله که مبتنی بر مدل مدیریت ریسک النا است از روش جدیدی برای ارزیابی ریسک استفاده می نماییم که در آن محاسبه ریسک برگرفته از مدل نحوه شکست و بررسی تااث یرات مای باشاد . مدل مدیریت ریسک پروژه النا که دربرگیرنده ی راهنمای دانش مدیریت پروژه و روش پرینس 2 است، روشی برای تحت پوشش قراردادن دانش مدیریت پروژه و دستورالعمل ها درمورد نحوه بهره گیری از چنین دانشی را ارایه میدهد. از آنجایی که ارزیابی ریسک در راهنمای دانش مدیریت پروژه، نتیجه تلفیق احتمال وقوع ریسک در شدت اثر میباشد، مطالعه کنونی مدل جدیدی از ارزیابی ریسک را مبتنی بر مدل نحاوه شکست و بررسی تاثیرات ارایه میدهد. بدین معنا که ریسک ها در مدل نحوه شکست و بررسی تاثیرات توسط عدد الویت ریسک که در برگیرنده ی سه پارامتر قابلیت شناسایی (کشف یا کنترل)، احتمال وقوع و شدتاثر است، محاسبه میگردد. در این مقاله، مقدار حدآستانه ای معادل 125 جهت طبقه بندی شکستها یا اقدامات اصلاحی موردنیاز مشخص شده است. هدف این مقاله، افزایش دقت ارزیابی ریسک و بهینه سازی فرایند تصمیم گیری در سازمان هاست. در آخر، مطالعه موردی نیز برج صبا ارایه میگردد.کلیدواژه ها
مدل نحوه شکست و بررسی تاثیرات، مدیریت ریسک، ارزیابی ریسک، عدد اولویت ریسکمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی ریسک های مدیریت دانش پروژه با استفاده از تکنیک DANP(مطالعه موردی: شرکت معدنی و صنعتی گل گهر)
- بررسی و تحلیل عوامل موثر بر رشد اقتصادی با رویکرد اقتصادسنجی
- رتبه بندی معیارهای مدیریت ساخت و ساز در محیط های پویا و پیچیدهبا رویکرد AHP
- شناسایی چالش های مدیریت ساخت آپارتمان های مسکونیبا رویکرد تحلیل مضامین
- بررسی نقش مدیریت زنجیره تامین در مدیریت پروژه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.