حذف ذرات نعلق در آب با انعقاد شیمیایی پساب حاوی ذرات لاتکس با کمک پلی آلونینویم کلراید

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: دومین کنفرانس دستاوردهای نوین در شیمی و مهندسی شیمی
  • کد COI اختصاصی: ACCE02_001
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 564
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علیرضا قاسمی

گروه مهندسی شیمی، واحد ماهشهر، دانشگاه آزاد اسلامی، ماهشهر

حمید کاظمی اسفه

گروه مهندسی شیمی، واحد ماهشهر، دانشگاه آزاد اسلامی، ماهشهر

مازیار نوعی

گروه مهندسی شیمی، واحد ماهشهر، دانشگاه آزاد اسلامی، ماهشهر

چکیده

هیچ یک از آلاینده های مهم در پساب های صنعتی وجود ذرات معلق در آب می پاشد. پودر PVC وجود در پساب های صنعتی به علت غیر قابل تجزیه بودن می تواند لطمات جبران ناپذیری بر پیکره یک سیستم و محیط زیست گذارد. در این طرح ضمن مطالعه پژوهش های قبلی، پارامترهای موثر در فرایند انعقاد شیمیایی همچون میزان منعقد کننده ها، سرعت اختلاط، PH ، زمان اختلاط و حجم امولسیفایر و بر هم کنش این پارامترها به یکدیگر مورد ارزیابی و بررسی قرار گرفت. در ادامه برای پساب سنتزی حاوی ذرات PVC طراحی آزمایش انجام داده و تصحیح پارامترهای مختلف بر کاهش کدورت پساب نیز بررسی شد. ذرات PVC عامل مهمی در افزایش کدورت آب به شمار می روند و بایستی با انتخاب ماده منعکس کننده مناسب این ذرات معلق را جدا سازی نمود که در این تحقیق از ماده منعقد کننده پلی آلومینیوم کلراید استفاده شده است. در این تحقیق از نرم افزار طراحی آزمایش و از روش تاگوچی استفاده شده است و با توجه به نتایج به دست آمده، غلظت بالای منعقد کننده، همیشه تضمین کننده کدورت چند تن می باشد و با توجه به پارامترهای عملیاتی آزمایش خصوصا PH اسد اختلاط می توان به کدورت های کمتر از 10 دست یافت.

کلیدواژه ها

تصفیه آب ، پلی آلومینیوم کلراید، انعقاد شیمیایی، کدورت، لاتکس

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.