بررسی و تعیین نقش بازاریابی جهت دستیابی به بنگاه های اقتصادی در کلاس جهانی (مطالعه موردی: گروه سایپا)

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: اولین کنگره بین المللی چشم انداز مدیریت کلاس جهانی در ایران
  • کد COI اختصاصی: WCMCON01_052
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 533
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدیه امامی

کارشناسی ارشد MBA مدیریت بازاریابی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز

حسن فارسیجانی

دانشیار دانشکده مدیریت و حسابداری، دانشگاه شهید بهشتی ایران

چکیده

هدف این پژوهش بررسی و تعیین نقش بازاریابی جهت دستیابی به بنگاه های اقتصادی در کلاس جهانی (گروه خودروسازی سایپا) می باشد تا با شناسایی میزان تاثیر عوامل و استراتژی و آمیخته های بازاریابی بر رقابتی و جهانی شدن خودروهای سایپا و دستیابی به مدال کلاس جهانی برای این مجموعه بتوان محصول را تولید و عرضه کرد. بدین منظور پنج فرضیه مرتبط با جهانی سازی و کلاس جهانی از میان روش های مختلف بازاریابی تدوین گردید. این پژوهش در جامعه آماری متخصصان و خبرگان سایپا درسرتاسر کشور با انتخاب نمونه ای به حجم 340 نفر، صورت پذیرفت. اطلاعات مورد نیاز پژوهش از طریق پرسشنامه ای مشتمل بر 65 سوال، جمع آوری گردید. سپس داده ها با کمک آمار توصیفی جهت مشخص کردن ویژگی های روانشناختی پاسخگویان مورد بررسی و تحلیل قرار گرفتند. سپس برای بررسی نرمال بودن توزیع متیغرها از آزمون کلموگروف – اسمیرنوف KS استفاده شد. در مرحله بعد داده های اختصاصی بدست آمده مربوط به فرضیات تحقیق، مورد تجزیه و تحلیل توصیفی قرار گرفت تا تفسیر داده ها برحسب فراوانی، میانگین و انحراف معیار نظرات فرضیات پنج گانه مورد پذیرش واقع شدند. همچنین فرض اصلی که تاثیر آمیخته بازاریابی بر دستیابی به کلاس جهانی بنگاه های اقتصادی بود مورد پذیرش قرار گرفت و ارتباط متغیرها با یکدیگر بررسی گردید و در نهایت برای استانداردسازی ابزار اندازه گیری مفاهیم تحقیق از مدل معادلات ساختاری استفاده گردید و تحلیل عامل اکتشافی برای هریک از متغیرها انجام شد. با توجه به اینکه تمامی فرضیات مورد پذیرش قرار گرفتند مشخص گردید که تنوع، کیفیت، انعطاف پذیری، قیمت و رضایت مشتری با جهانی شدن محصولات و دستیابی بنگاه به کلاس جهانی رابطه مستقیم دارند.

کلیدواژه ها

بازاریابی، کلاس جهانی، سایپا، بازاریابی جهانی، کولموگروف - اسمیرنوف

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.